• 12ats.

    Vyro stipriai ruko, tai veda mane is proto, bet nieko nesakau, nes labai jautriai reaguoja, jei negauna parukyt, buna piktas, kaip tokiam zmogui mest rukyt? Pats supranta, kad tai nieko gero neduoda, keikia pats ta rukyma, bet nemeta...

    AnonimasVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Visu pirma, tai jis pats turi noreti mesti rukyti, kitaip nieko nebus. Yra labai gerai knyga, padedanti mesti rukyti, turbut daug kas ja zino, tik siuo metu neatsimenu pavadinimo. Galima internetu is USA parsisiusti juosteles, kurios TIKRAI padeda mesti rukyti. Mano tevai jas naudodami mete rukyti, niekas daugiau nepadejo. O Lietuvoje tos visokios juosteles ir kt. beveik neveiksmingos, nebent veikia tik kaip savitaiga...

    Yuki

  2. 2

    mano vyras irgi stipriai ruke.kai nusprendem planuot antra vaikuti mete rukyti.dabar sunui 2 su puse,o vyras visadar neruko.ir mete iskart,nemazindamas normos o iskart.nenaudojo nei pleistru,nei tableciu gere,nei elektronine bande.viena diena nustojo ir nebepradejo:))

    skruzdux

  3. 2

    Kol pats stipriai neuzsinores,tol nieks jam nepades.Tad arba su juo kasdien kalbetis ir itikinet arba laukti,kol pats susipras.

    Jolka123

  4. 2

    Lydekaite,jei nebuciau sutikusi savo vyro,buciau nepatikejusi-yra zmoniu,stipriai priklausomu nuo rukymo..,kurie eme ir mete,staigiai.

    geguziukas

  5. 2

    Mano vyras be galo,nerealiai daaaaug ruke,buvo konkreciai priklausomas nuo rukalu...Ejau is proto,matydama tai,pazinties pradzioj...bet...kaip supratau viena-NIEKAS NEPRIVERS ZMOGAUS MESTI RUKYTI,JEI JIS PATS TO TIKRAI NENORES...IR JIS METE!...As buvau soke.Nes is esmes nieko tokio nenutiko,kas ji pakeistu ar priverstu taip pasielgti.Be to,mete kategoriskai,staigiai,nezaide metimu po truputi,nenaudojo jokio pleistro,ar dar kokiu pagalbos budu...Mete ir viskas.Neberuko ne vienos.Niekada.Ne siaip sau,nei prie kompanijos,nei del kitu priezasciu.Jau daug metu.Ir svarbiausia mete tada,kai as jau susitaikiau su tuo ir jam nebepriekaistavau.Tai tiek,is patirties.

    geguziukas

  6. 2

    Nezyziu as jam, tik numetu kartais replika kokia kai eina rukyt, na nesusivaldau...O pati irgi parukydavau, bet meciau su diena, niekada nepatiko man tas rukymas.

    Anonimas

  7. 2

    Kas rūkė - žino kaip sunku atsisakyti to įpročio, reikia labai didelės įtaigos ir motyvacijos... Jis žino kad nieko gero, brangiai kainuoja, smirda, kenkia, bet rūko. Tai ir yra priklausomybė, su kuria reikai tvarktis. Taip nepaims ir nenumes. O ir kad jūs zysit nieko gero neišeis. Geriau palaikykit vyrą kai jau bandys mesti psichologiškai jį paveikit, duokit daug vandens gerti, obuolių valgyt, citrusinių vaisių - tai mažina norą rūkyti bent kuriam laikui.. Na bet viskas priklauso nuo pačio vyro, o ne nuo jūsų, deja :/ Aš ir pati rūkiau, žinau, negražu, smirda, pinigai į orą, sveikata... bet rūkiau, nes nebuvo didelės motyvacijos mesti. Tačiau pastojus viskas apsivertė aukštyn kojom, kaip ranka nukirto. Nei norėjau, nei reikėjo, nes labai laukiau savo vaikiuko.. Tai buvo didelė motyvacija man, Jau keturi metai su virš nerūkau ir net nenoriu bandyti :)

    lydekaite

  8. 2

    Kol pačiam nebus didelio stimulo mesti ir nemes - o tavo ir kitų raginimai, nors pats puikiai supranta žalą, kels didesnį norą maištauti - rūkys tiek pat ar dar dažniau. Patirtis...

    Anonimas

  9. 2

    Yra knyga "lengvas budas mesti rukyti"nepamenu tiksliai pavadinimo..Bet reikia ir pacio zmogaus pastangu.

    grirute

  10. 2

    maniskis ir stipriai ruko ir mane veda is proto,bet kiek sakau,visiskai dzin,kaip ruko,taip ir teberuko

    ruta26