• 3ats.

    kaku daro i kelnytes

    dukrytei rudeni bus 3 metukai, bet kakuti dari i kalnytes, sisiuka graziai ant puoduko jau senai padaro, o va su situo reikaliuku blogai :( pasislepia kur nors tai jau aisku kad kelnes pilnos, noriu leisti i darzeli bet kaip ten bus, kad turim tokia bedele? patarkit mamytes

    ingacVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tiesiog perspėkit, viskas bus gerai, pamatys, kad taip nedaro niekas, susigės ir nedarys. :) Mano vaikas vieną kartą darželyje pamenu padarė kaku antrą savaitę lankymo,.. sakė į kampą už užuolaidų įlindo ir padarė, daugiau nebesikartojo, matyt pamatė reakciją auklyčių, kad valo ne mama, plauna prausia ne mama ir pan... darželyje labai staigiai vaikai keičiasi, labai greit visko išmoksta, nustebsite net :)) Neverta jaudintis.

    lydekaite

  2. 1

    neina i darzeli, noriu leist bet ka aukletojai pasakit kad tokia problema turim?

    ingac

  3. 1

    Mano vaikas darydavo irgi sysiuką kuo puikiausiaii į puoduką, pasiprašydavo, nebebuvo avarijų, na bet kas liečia tuštinimasi lygiai taip pat pasislėpdavo kur ir padarydavo į triusikėlius. TIk kad viskas mums tęsėsi iki 2,2 metų kol pradėjo eit į darželį, o darželyje staigiai perprato.. Jūsų jau didelis vaikas, net nežinau ar jis eina į darželį? Jeigu neina tai aiškinkit vis, rodykit pavyzdį, o gal ant tualeto dangčio mieliau sėstųsi daryti? Gerai būtų, kad kitas vaikas padarytų kakutį jo akivaizdoje - geras pavyzdys gal sektų? na į pirmą klasę nei su tokia problema , aišku noris kuo greičiau, bet uždaugs :) Tik nešaukit, nepykit ant vaiko. :)

    lydekaite