• 4ats.

    ar seimos daktare isduoda atleidimo lapeli vienai dienai?

    einam i darzeli ir viena diena reik eit pas spec. daktara,jei isduotu nelankymo lapeli tai seimos daktare ar pas katra lankysimes turi israsyt?

    mamulyteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    mums dėl vienos dienos, nereikai nešti lapuko.. nebent jei apserga ir kokią savaitę jau neateina į darželį tada prašo atnešti atleidimo lapelį, o dėl 1-4 dienų nereikalauja dar :)
    O šiaip tai paklauskit pas kurią eisit ar rašo, manau jei darželis liepia atnešti pateisinamą raštelį galbūt ir mamytės ranka rašytas tiktų? Kažkaip dar nebuvo tekę susidurti, kad į darželį reiktų nešti pateisinamą raštelį iš daktarės vienai dienai :) Paklauskit jei pvz okulistas nerašo tokių raštelių tai tiks ir iš šeimos daktarės :)

    lydekaite

  3. 2

    zinoma kad turi daktare israsyti atleidimo lapeli jei jus lankysites pas ja :) pvz. lapelis turetu skambeti taip : tokia ir tokia diena Augustas nebuvo darzeli nes lankesi pas akiu specialistus :)))

    nežiniukė

  4. 1

    nemanau kad reikia jums nesti atleidimo lapeli del vienos dienos,bent pas mus tai nereikalauja,o jeigu ka tai kai lankysites pas gyd.tai paprasykite kad israsytu turetu duoti

    Lafe