• 6ats.

    poliklinika. kokioje poliklinikoje jus esate prisiregistravusos.kaip ten tvarka uzsirasant pas gydytojus? nes as naujoje vilnioje, tai ten siaubas kas dedasi, pas gydytojus patekt reikia islaukt 2 men o kai vel ateini tai sako kad jusu gydytoja atostogauja

    TnijoleSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Ziurint pas kokius gydytojus,ar seimos,ar specialistus?

    grirute

  2. 1

    As Klaipedoje prisiregistravusi toj vadonamoj trecioj poliklinikoj,tai nera bedu pakliuti pas gydytoja,dbr pries mokyklas darzelius tai savaite laukem,kol pateksim,o siaip buna,kad net ta pacia diena talona galima gauti

    ruta26

  3. 1

    Visada einam privaciai.

    Yuki

  4. 1

    Aš užsirašius šeimos poliklinikoje. Ten taip nėra, kad pas šeimos daktarą taip ilgai reiktų laukti. Na, gal 3-4 dienas reikia laukti dažniausiai, jeigu žiema tai visada eilės būna ilgesnės pastebėjau, nes matyt sergančiųjų daugiau tada ir savaitę reikia laukti kartais ilgiau, bet jei kas rimto visada priima be talonėlio be jokių susiraukusių veidų.

    lydekaite

  5. 1

    mes karoliniskiu poliklinikoje, jokiu problemu uzsirasymui nera, as likau pas savo vaiku gyd. ir vaikai mano pas, mes labai gerai sutariam :)

    lolita24

  6. 0

    Mes Karoliniskiu poliklinikoj,jokiu bedu,per interneta uzsirasau nors ir taj paciai dienai,o jeigu nera,tai maximum po 2-ju dienu galima patekti.Aisku yra tokiu gydytoju kur reikia palaukti ir savaite,bet 2 menesius niekada neteko laukti eiles.

    Jolka123