Atsakymai

  1. 2

    Neparašėe kiek maždaug miega vaikutis, gal jums taip atrodo, kad mažai? :)
    Mano vaikis irgi buvo iš tų kur mažiau miegodavo, bet jis gerai jausdavosi. Pilvuką kartais papūsdavo, diegliukų praktiškai nebuvo.. Kaip kitos mamytęės rašo, jog praktiškai apstoviai vaikiukas miegodavo apart valgymo tai pas mane taip tikrai nebuvo :) Ir pabudraudavo ir pasiraukydavo, valgydavo daug pienuko, praktiškai kabodavo pirmom savaitėm ant manęs :) Gimdė didelis tai daug ir pienuko reikėjo.. o su laiku miegelio dar labiau sumažėjo. Na svarbiausia manau vaikelis gerai jaučiasi kai nemiega. O gal jam pilvuką labai pučia, diegliukai kankina, gal mamytė kavos daug geria ar kokį energetinį gėrimą ir pan Maniškis dažniausiai lauke miegodavo tai jei norėdavau biškeli pailsėti, įsimesdavau į vežimą ir eidavau eidavau eidavau... jis miegodavo, o man ramybė :)
    Jeigu vaikiukas neramus dėl to ir nemiega, tai kreipkitės į pediatrą.

    lydekaite

  2. 2

    gal kava geriat. nes jei as isgeriu kavos, mano suneliui miegas nebeidomus

    samsung1992

  3. 2

    Mano dukryte irgi prastai miegojo, dabar mums metukai, tai daugiau miega nei kai buvo mazyte.Priezasties taip ir neissiaiskinau.

    Gelele13

  4. 1

    Gal dar nepriprato, gal dar įeis į ritmą

    Ganešas

  5. 1

    gal but nedavalges kiek nori, ar gal suslapma.. o galbut ka skauda

    vikuteniam

  6. 1

    mano mergaite taip nemiegodavo. buvo dvi bedeles kodel. tai vis pusdavo pilvuka ir dabar paaiskejo kad nedavalgydavo. musu situacija tokia: atsikeldavo, pavalgydavo ir tada akys stacios ir valanda laiko nemiegodavo, tada dar karteli pavalgydavo ir miegot. va taip mano mergaite elgesi visa savo pirmaji gyvenimo menesi.

    Anonimas

  7. 1

    greiciausiai alkanas,per mazai pienuko gali buti. tokio amziaus turi miegoti ir miegoti. gal reiktu kreiptis i gydytoja.

    arcita

  8. 1

    O kiek tas per mazai? Na manoji tai miegodavo beveik visada.Su vyru ir juokdavomes,kas nemiega tik 2val.per para,nes valgo ir kakoja,o likusias 22 val.ismiega :) Gal kas skauda kudikeliui? Bet,jei neverkia,o tik nemiega-tai reiskia jis toks yra.Juk kiekvienas kudikelis-individualybe:)

    laukime

  9. 0

    Naujagimių miegas yra gana neramus ir labai didelė dalis yra būtent tas aktyvusis miegas. Išmėginti verta vystymą. Man labai buvo naudingas lizdelis naujagimiui. Ten jai jaukiau, šilčiau buvo, matyt jautėsi saugesnė :-) Tikrai mažiau žymiai muistėsi. Aš pirkau čia jį: https://www.mazyliodovana.eu/lizdelis-naujagimiui-65

    Svarbiausia, kai pradeda muistytis, nebėgti ir negriebti vėl ant rankų, kalbinti ir pan. Labai gali būti, kad mažiukas ir toliau miegos, čia mes jį išbudinam :-)

    RamuneI

  10. 0

    nedavalgęs, kažkas skauda. tai pagrindinės priežastys. o gal neišsituština?

    padraika