Atsakymai

  1. 3

    na as prasiau tik picos pado receptuku,o gavau ir picos virsaus :DD aciu aciu :D

    mylime

  2. 2

    anonime kiekvienas daro pagal save :) ko čia nesuprast.

    Anonimas

  3. 2

    skaitau ir nesuprantu kokias koses tepat ant padu ir tie padai tikrai ne icu,bet skonio reikalas.
    Picos tesla;mieline 40gr svieziu mieliu,500gr miltu stikline silto pieno ar vandens,3saukstai alkiejaus,saukstelis druskos,cukraus,1kiausinis.Iskildint tesla.Iskociuot plonai ar norimo storumo,aptept trintu pomidoru kose su trupuciu druskos ir Oregano,tada dedame norimus produktus plonai pjaustyta Salami,cesnaka spausta ar smulkiai pjaustyta sviezia ar koncervuota Paprika,virta kumpi,.tuna,svogunus kas ka megsta bet ne perkraut,ir ant virsaus surio.Kept ikaitintoj orkaitej apie 15min.Papildomi padazai tirai nereikalingi,Skanaus

    Anonimas

  4. 2

    aciu lauraops,pameginsim. O lydekaitei turiu klausima-tikrai saukstas sodos ar kepimo mieliu?juk cia labai labai daug :O

    mylime

  5. 2

    aš kepu pati labai paprastai:
    1,5 stiklinės miltų
    pusė šauktelio druskos
    šauktas sodos ar kepimo miltelių
    100 ml vandens
    4 šaukštai alyvuogių aliejaus (naudoju ir kitokį aliejų)

    minkau pastoviai mažiausiai 5 min kol visiškai nelimpa prie rankų graži tešla pasidaro ir tada kočioju ploną padą. Iškočioti gan sunku, nes ji sunknkiai tamposi, bet kočioju kočioju ir iškočioju. darau arba didelį padą arba mažučius mini piciukus. Iš karto ant pado dedu viršų visą ir tarkuoju sūrio. Kepu 10-20 min kol kraštai kiek paruduoja. Na man labai skanu ir greita. ir dar patinka, kad visada tokius ingridientus turiu namie. Nes pvz jei su mielėm daryt tai aš mielų namie kažkaip nelaikau, reik pirktis ;)

    lydekaite

  6. 2

    Tiesa jau ant iškočioto pado,kurį kočioju tik ant poperiaus,dedu kečiupo ir majonezo,visą tą makalynę gražiai sumaišau ,apdengdama jų sluoksniu padą.O tada jau dedi ką išmanai (paprika,dešra,sūris ir t.t...............) ir visą į orkaitę

    Anonimas

  7. 2

    aš darau taip....300 ml pieno arba vandens ŠILTO (aš pilu vandenį nes dažnai neturiu pieno nes nemėgėja,nors su pienu gal šiek tiek skaniau gaunasi,bet beveik nesiskiriasi) 200 gr miltų arbatinis šaukštelis sausų mielių ( pirma juo su maišyti su dar sausais miltais,tuo pačiu dar įbėrus arbatini šaukštelį druskos ir valgomą šakšta cukraus ) ir viskas.Maišau ir galų gale minkau su šakute :D skamba įdomiai bet taip darau,nepatinka kai limpa prie rankų.Tačiau ta minklė gaunasi lipni,bet dėl to neišsigasti nedadėti jokų miltų,nes automatiškai kietėja ,o ir iš keptas bus kietesnis ir sausas.Tad suminkius kukulį palieku uždengta didesneme bliūde pakilti,mažiausiai valandą.Po kiek laiko,pakilusią tešlą metu ant stalo,gerokai pabertais miltais,ir ant minklės dar paberus kad neliptu an kočėlo galima kočioti,jei nori plono pado iš jo išeina beveik per visą orkaitės blėka.Ir dar vienas man labai patogus varijantas,miltus beriu ant kepimo popieriaus ir kočioju tiesiai ant to paties popieriaus,kurį labai gražiai užtempiu ant blėkos net nesugadinusi picos pado iškočiotos man tinkamos formos.Skanaus.

    Anonimas

  8. 1
  9. 1

    Taip gerai pastebėjai mylime, ten sodos vienas arbatinis šaukštukas turėjo būti (arba kepimo miltelių) :) daugiau visa kita gerai :)

    lydekaite

  10. 1

    Kepu. Ištirpinu šiek tiek mielių šiltame vandeny su šaukšteliu cukraus, dedu miltų ir šiek tiek druskos. Palieku rankšluosčiu pridengtą dubenį orkaitėje, įkaitintoje iki 40 laipsnių, apie pusvalandį. Perminkau, iškočioju ant kepimo popieriaus, dedu į skarda, ir palieku dar 10min., tada tešlą tepu pomidorų padažu, dedu sūrį, kt. priedus (tik vengiu padauginti pievagrybių, pomidorų ir kt. produktų, išskiriančių daug drėgmės). Kepu apie 10min.

    Anonimas