• 8ats.

    padekit bukit geros:) Niekaip nezinau kokio dydzio kombinezona mazylei pirkti rudeniui ziemai. Ugis 63cm svoris 7kg bet juk dar auksim.0-3 mazas nuo 3-6 mazas 6-9 didelis mum 6,5men. gal pacios turit koki kombinezona nebrangiai gal galit patarti kokio dydzio ieskoti 68d didelis nes jis nuo 68cm o ne iki ... mamos ismatuoja vistiek ngerai buna.. nebezinau. Spalva domintu rozine..

    padekit bukit geros:)
    Niekaip nezinau kokio dydzio kombinezona mazylei pirkti rudeniui ziemai. Ugis 63cm svoris 7kg bet juk dar auksim.0-3 mazas nuo 3-6 mazas 6-9 didelis mum 6,5men. gal pacios turit koki kombinezona nebrangiai gal galit patarti kokio dydzio ieskoti 68d didelis nes jis nuo 68cm o ne iki ... mamos ismatuoja vistiek ngerai buna.. nebezinau. Spalva domintu rozine..

    torlitaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ir tokia bėda. greit bus 4 mėn, tai nežinau kokį kombinezoną pirkti žiemai. tai jaučiu pirksim, tik atšalus

    samsung1992

  2. 1

    bent as pati pirkciau didesni, tai ir jums patarciau :))

    vikuteniam

  3. 1

    Cia priklauso nuo finansu.As pirkau zymiai didesni,nes gulejo lopsiuke.Pirkit didesni,atraitosit rankovites ir bus gerai.Dar du menesiai iki tikros ziemos.

    grirute

  4. 1

    Toliu atveju pirkčiau nuo 68. Taip atrodo, kad didelis bus, bet pridėkite sauskelnes pilnu turiniu, kitus drabužėlius ir žiūrėkit jau kaip sykis. Neturi būti suvaržytas kombinezone, Kaip tik geriau laisvas nei tip top. O dar geriau jeigu turite dabartinį kaip sykį gerą drabužėlį, šliaužtinuką kokį nusinešus į parduotuvę tiesiog primeskit ir paimkit didesnį. Vaikas nevaikšto, jam nėra itin svarbu, kad bus tarpas ties klyniuku 3 ar 8 cm. Vaikas dar per šaląjį metų laiką paaugs, Lietuvoj šalčiai gi vos ne pusę metų trunka :) Mano kaimynė pamenu nuo pat gimimo turėjo nupirkus ant metų laiko vaikišką kombinezoną - vokelį. Tai ir nuo pat gimimo jį dėvėjo, aj sako man gerai, vežime jis pastoviai guli susuku ir jam šilta, parduotuvėj ar taip ar taip reikia išrengti, ligoninėj ir pan taip pat. :) Tai va ir vaikščiojo su tuo kombiu iki kol vaikas nepradėjo vaikščioti :)) Tai vat, tik nepirkit tip top kombinezoniuko, nes ūgis yra be pamersiuko. Uždėjus pampersiuką klykiukas kartais gali tapti suvaržytas, o tai greičiau pašuntama, nepatogu kai spaudžia :) Sėkmės pasirenkant!

    lydekaite

  5. 1

    Anokia cia beda, didesni nupirkit ir gerai, juk ir geriau kai truputi laisvesnis, juk ziema dar visko renksit, ir megstuka ir golfyte, tad geriau j didesnis..

    tikmama

  6. 1

    Na as tai pirkdavau didesni, nes idealaus dydzio niekada ir neatitaikydavau, tos vaikutis zaibiskai auga, nepastebesit kaip isaugs. Pirkdavau didesni, bet neiskrito tas vaikas. Jau dabar kai 2 metai yra manajai reikia atitaikyti idealu dydi, nes visgi vaikas jau vaiksto, juda, bet jau ir augimo tempas nebetoks zaibiskas.

    Anonimas

  7. 1

    aš visada pirkdavau tada jau bent didesnį šiek tiek,tip top pagal vaiką niekada nepirkdavau,o ir nevisada sekdavosi rasti .Aišku nepirkdavau tokio nuo kurio atrodydavo kaip šliumpis,bet paieškojus galima rasti ir maždaug tinkamą ,kad ir didesnį :)

    Anonimas

  8. 0

    Na as vaiku neturiu dar,bet jei bus mano patarimas kazkom naudingas tai siulau savo mazylei nupirkti 2/3 dydziais didesni,nes vaikas mazas sparciai auga.Paziurek buna ivairiuose parduotuvese ir tikrai graziu.Sekmes ieskant!.

    Anonimas