Atsakymai

  1. 3

    Moksliuke nesu, bet zinau, mokytis reikia ir niekada ne velu. Vidurineje aplaidziai i mokslus ziurejau. Dabar, kai uz moksla moku pinigus, viska klausau idemiai, saziningai ir noriai :)

    Imbiere

  2. 3

    nebuvau labai jau moksliuke,bet megau pasimokinti :) stengdavausi,visiems kontroliniams ir pan ruosdavausi,mokindavausi,skaitydavau iki velumu ir pan.zinoma buvo tokiu dalyku,kurie man nepatiko,nes nepatiko to dalyko mokytoja ir tada budavio,kad nesiruosdavau tam darbui ypatingai.
    budavo kad uzmigdavau su knyga rankose :D namu darbus padarydavau iskart parejus namo,o poto tik drauges ir kiemas :) veliau vyresnese klasese pradejo ir berniukai rupeti,karts nuo karto budavau nepasiruosusi kokiam kontroliniui,bet veliau susigriebiau,nes nesinorejo,kad atestate salia 9 butu yrasytas ir koks 5 :D tat stengiausi baigti gerais pazymiais :) ir aciu dievui,o dabar galvoju,kad galejau ir dar geriau,tik dar daugiau noro reikejo :)

    mylime

  3. 3

    As ir panasiai. Po mokyklos kelis metus praleidau i ora, pati nesuprantu kodel taip lengvabudiskai padariau :) O dabar jau kitas poziuris i mokslius, manau svarbiausia, kad patiktu studijuojamas dalykas, tada ir mokytis lengviau ir ydomiau :)

    Adri

  4. 2

    Tik del to kad reikejo :P

    Yuki

  5. 2

    Mokyklos laikais, studijų laikais mokiausi nes reikia, kito atrodo kelio negali būti. Bet dabar gal subrendau, man patinka tobulėti visame kame. Patinka mokytis užsienio kalbos, vis dairausi į kokius kursus užsirašyt... kaip sakant investuoju į save su dideliu noru :)

    lydekaite

  6. 2

    na vidurineje mokiausi kad reikia, siais metais pradejau universitetines studijas, nes labia noriu turret isislavinima ir specialybe

    vejune

  7. 2

    Nepatiko ir nepatinka, bet reikia :-) Apskritai as geriau kazka fizinio dirbu, man reikia issikrauti, o nuo mokslu man tik galva skauda ir regejimas silpsta. Tiesa, anksciau dar iki kokios 7 klases noriai mokiausi, labai daug knygu skaitydavau, bet ziauriai regejimas silpo, nors gimineje akinuociu nera...Kiekvienam savo.

    Anonimas

  8. 2

    labai patinka, ir mokytis man visad sekdavosi :) noreciau vel mokytis kokios nors idomios specialybes :)

    arcita

  9. 2

    oj kaip nepatiko mokytis tiek mokykloje tiek profesinej mokykloje. Naturalu juk nemokslai rupejo draugai, berniukai. O db jei man duotu kas laika atsukti kibciau i mokslus. Beje paauginusi vaikus mastau mokyntis dar viena specialybe, juk mokytis niekada nevelu.

    tikmama

  10. 2

    nuo 1-6klases labai patiko,nuo 7-8 visai nepatiko,nes ne mokslaigalvoi buvo,o jau nuo 9-12 tada susiemiau ir vel mokiausi vien savo noru

    ABMamyte