• 18ats.

    gal yra atsiliepimu apie draudimo imone COMPENSA?

    gal ka zinote apie sia imone? jie siulo mums draudima,ir gan ikyriai,tad idomu,koks tikslas viso sito. gal verta pas juos draustis?

    smurteŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Oj turejau ir as reikalu :) Siule ir man draudima... ir masinos ir vyrui ir man ir vaikui. Skambinejo kas savaite, emeilas pareidinedavo kas kelias savaites iki kol pasakiau, kad TIKRAI nesidrausiu nieko ateinancius 2m, tada jie pasake man kad paskambins 2015m balandzio 14d (lygiai po 2m ) :D tai man isvis tai nuskambejo kaip apsurdas, atgraso nuo pasinaudojimo ju paslaugomis vien tas nezmonisks ikirumas..

    Adri

  2. 1

    tai kad visi tokio tipo konsultantai dažniausiai įkyrus :)) jie iš to duoną valgo, kuo daugiau pasirašys sutarčių tuo daugiau gaus pinigėlių, o uždirba tie kurie gerą liežuvį turi ir atkakliai dirba :)) Aš pamenu prie manęs pristojo bendradarbės mama dėl pensijų kaupimo... nieko neturėjau, kažkaip pasitikėjau paėmiau ir pasirašiau, jauna žalia buvau... po to pradėjo ji man brukti visokius gyvybės draudimus ir pan, prašė draugių nr atnešti.. bet taip primigtinai. Tai nežinau kiek kartų aš jai vis gražiai sakiau, kad nenoriu, neturiu galimybių draustis save ir nenoriu platinti draugių nr, nes žinau, kad jos tikrai nesidraus. Bet galiausiai teko griežtai pasakyti, kad tikrai nesidrausiu ir kad man neskambintų - tik tada suprato jog tikrai taškas :D Dėl vaiko draudimo kai visur klausinėjausi, žiūrinėjau, lyginau kur geriau... ėjau pas kelias konsultantes skirtingas ir pas visas palikau savo kontaktus na ovnuš gal kokia nuolaidą padarytų, geresnį pasiūlymą pasiūlytų... tai visos kaip išprotėjusios skambino po kelis kartus gal jau apsisprendėt gal jau gal jau.... vaikščiojo pas mus į darbovietę, nors mes gi dirbam, neturim kada sėdėt klausyt ką jos ten sako, skaičiuot, o jos atsisėdusios mums pasakoja apie aukso kalnus ir kaip mums gerai bus, bet nesupranta kad visai nelaiku atėjo.. Žodžiu tikrai dažnas draudimo konsultantas įkyrus ir smarkiai įkyrus kas atgraso mane iš karto.. nekenčiu kai man bruka per prievarta ir neleidžia ramiai pagalvoti.

    lydekaite

  3. 1

    mane kompensoj apdraude vyras pries pusantru metu, tai sunku ka daug pasakyti, nes traumu neturejau :) O ka sukaupsiu dar po daugelio metu tik pasiimsiu :) Zinau tik tiek kad ten visi konsultantai ziauriai ikyrus :) As savo konsultantes tiesiog nekenciu :)

    Jurginele

  4. 1

    aš domėjausi gyvybės draudimu, nuo ligų ir vaikui lėšų kaupimu. Man ši įmonė pasiūlė geriausią variantą. Kiek domėjausi tai turi labai daug kapitalo, labai paplitus visame pasaulyje.. Man patiko.. Turėjau reikalų dar su dvejomis draudimo įmonėmis, bet jose buvo didesni mokesčiai kasmetiniai, prastesnius variantus pasiūlė. Na geriausiai jums palyginti ką kiti dar siūlo būtent jūsų atveju, domėkitės kokie mokesčiai kasmetiniai nuo jūsų sumos atsiskaičiuos ir pan..

    lydekaite

  5. 1

    labai gera firma, labai malonus zmones, turiu apdraudus ten savo maziuka .

    Renatuke333

  6. 0

    L.blogas sveikatos draudimas,galvoji kad esi apsidraudęs ir reikalui esant galėsi kreiptis į draudiką padengti turėtas gydymo išlaidas,tačiau realybė kitokia,draudikas nesutinka kompensuoti turėtų išlaidų ir visomis išgalėmis ieško būdų kaip to išvengti.Net ir neva draudiko partnerių gydymo įstaigose tenka pačiam susimokėti už suteiktas paslaugas,automatiškai nieko neįmanoma nuskaičiuoti iš turimos draudimo sumos,o po to pačiam asmeniui tenka eiti "kryžiaus kelius" bandant susigrąžinti patirtas išlaidas iš draudiko. Niekam nerekomenduoju.

    Anonimas

  7. 0
  8. 0

    Labai blogas aptarnavimas telefonu, kiekvienas darbuotojas teikia skirtingą informaciją. Nutraukus draudimo sutartį, nepanaudotas likutis gražinamas tik po 16 dienų, kai sutartyje nurodytas 14 dienų terminas. Visiškai nesilaiko savo sutartinių įsipareigojimų.

    Anonimas

  9. 0
  10. 0

    Labai prastas draudimas, atsakymą dėl automobilio remonto reikia labai ilgai laukti, ypatingai darbuotojas Giedrius Aleščikas labai nemandagus, mandras, nesugeba duoti jokio konkretaus atsakymo, net kada galima tikėtis sąmato patvirtinimo dėl automobilio remonto, šneka bet ką, tik kad nuo jo atstotų.NEREKOMENDUOJU šį draudimą !!!!!!

    Anonimas