Atsakymai

  1. 2

    Taip, bet nedaug. Is dalies Estos nuomonei pritariu.

    Anonimas

  2. 2

    ne, ir manau kad to nereik, vaikas uzaugs ir pats pasirodis koks grazus ar grazi yra ;)

    Esta

  3. 2
  4. 2

    Visos šeimos keliu su saiku. Gyvename kitoje šalyje nuo draugų ir giminių tad tėveliams, tetoms, dėdėms smagu kartais pasižiūrėti kaip mums sekasi, kaip atrodom, ką vaikas išdarinėja ir pan. Bet tikrai nekeliu dešimt kadrų toj pačioj pozoj, pati savęs nesifotkinu prieš veidrodį, ir nerodau kaip vaikas valgo, kaip žaidžia su viena mašinėle ir kaip žaidžia su kita mašinėle, kaip jis šypsosi kambary ir kaip šypsosi lauke :)) Pas mane viskas su saiku ir foto įvairios, įdomios.

    lydekaite

  5. 2

    Taip, bet, kad galetu ziuret tik mano drauguose esantys zmones.

    reda83

  6. 2
  7. 1

    taip bet tik Facebook'e,ir matomos foto tik draugams.

    sandritute

  8. 1

    pradejau talpinti nuo puses metuku. galvojau nedeti kol neuzaugs, bet kazkaip labai norejau pasidziaugti su visais savo stebuklu ir idejau:)

    dntbnt

  9. 1

    ne, na ne tai kad yra posakis jog vaikas gali but "nuziuretas", bet manau, kad vaikas yra individualybe ir ateityje jeigu nores susides ir savo mazo nuotraukas (as i facebooka sudejau savo mazos nuotraukas), bet tai jo sprendimas, o gal jis sito daryt nepanores...

    villllija

  10. 1

    Kol mazutis uztenka pora nuotraukų ikelti, o kai virs 5 metu galima ir daugiau, bent mano tokia nuomone. Man nepatinka kai be proto prikelia mamos nuotrauku, visom pozom, kaikuriose vaikas buna nusisukes, uzsimerkes, nesuprantu kam tokiu reikia.

    Jurginele