• 9ats.

    Labas vakaras! Mano dukrytei jau bus trecia para, kaip vis kyla temperatura ir zinoma koseja labai negraziai, sakykite kada jau temperatura turetu nebekilti, mama sako 3 paros ir viskas, bet netikiu, kaip Jus manote?Ir kada reiketu jau kreiptis i gydytojus, nes nelabai noriu tampyti per poliklinikas, kai visi aplinkui serga.

    marinaaa2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    aš tai nelaukčiau o veščiau vaika pas daktarą geičiau ,kad apžiūrėtų nes kol ilgau lauksit tol vaikui dar labau liga ysisenės ir pačiom bus raniau kai gydytojas apžiūrės.

    mamytukas

  2. 1

    oi senei buciau pas gydytoja nutempusi juk jau serga gal reikia antibijotiku,liga uzsidels....nebukime patys gydytojai.

    sveiki

  3. 1

    Jei ryt gydytoja nedirba,tai ar pas kokia kita gydytoja,ar i ligonines priimaji nedarbo metu.

    grirute

  4. 1

    Jei nenori vezti i poliklinika tai i namus issikviesk daktare ir viskas.

    Panther

  5. 1

    Jeigu per 3 dienas nesusinormalizuoja temperatura,tada reikia kreiptis.Vietoj jusu rytoj vaziuociau pas gydytoja,nes dar ir koseja vaikas,gali buti plauciu uzdegimas.

    Jolka123

  6. 0

    jau senai manau reikejo vest pas gydytoja.. o kokia ta temperatura kazint? mes tai vaziavom i priimaji su temperatura, nerizikavau sedet namie, norejau, kad gydytojai apziuretu.

    Greta777

  7. 0

    Sunku pasakyti kada temperatūra nekils. Galiu tik paspėliot - jeigu virusinis susirgimas tai ir iki penkių dienų gali vis kilti temperatūra. Jeigu bakterinis tai pradžioje gali aukšta užkilti ir paskui pastoviai laikytis šiek tiek žemesnė. BET, jūs sakote, kad labai negražiai kosėja. Galbūt jai uždegimas keliauja žemyn, link bronchų, plaučių tai laukdama ar duodama netinkamus vaistus galite prisišaukti komplikacijų, nuo kurių jau gydymas bus ilgesnis ir sunkesnis.
    Jeigu virusinis sirgimas, tai turėtų imunitetas užslopinti virusą jei tik kokių komplikacijų papildomų nebus. Iki penkių parų dažniausiai tai trunka. Jei bakterinis, viskas kiek kitaip.

    lydekaite

  8. 0

    Gaila negaila,negalima juokaut su vaikucio sveikata,apziures kita daktare jei jusiske nedirbs tik daugiau nedelskite.

    Anonimas

  9. 0

    Gaila, bet ryt gydytoja musu nedirba.

    marinaaa