• 4ats.

    na, jau gal visos mokate, o as ne:'),,,kaip pirkti ebay parduotuvyteje...kas man gali paaiskinti nuo iki:),,,kas ten per parduotuve, kokiu principu veikia ir pan:)...paaiskinkit, nes geda ko kito klausti:)aciu

    ERA29Šeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    1. Uzsiregistruoji ebay, berods gausi i el.laiska.
    2. Uzsiregistruoji paypal, geriausia su kreditine.
    3. perki - buna arba aukcionai, kur statai,ir kur is karto gali nusipirkt. Reikia ziureti i prekes kaina ir pristatyma (kuris gai buti brangesnis nei preke, as asmeniskai issifiltruoju su nemokamu pristatymu. Be to, kartais gai net i tavo sali ir nesiust). Jei laimi aukciona, uzmoki ir lauki prekes, jei is karto - taipogi apmoki ir lauki prekes.
    Is tikruju atrodo sudetingiau, nei yra. As pati nei mokejau naudotis, bijojau, bet karta pabandziau, pora kartu drauges pasiklausiau, aks ir kaip, ir viskas, dabar naudojuosi :).

    reda83

  2. 1

    tiesiog susiradi norima prekia ir paspaudi jog nori pirkti, tik visada paziurekite kainas, tarkime preke kainuoja 3$ taciau siuntimas jums gali kainuoti dar 10$. del to visada atkreipkite demesi i abi sumas: prekes kaina ir siuntimo kaina(shipping). o norint atsiskaityti uz prekes reikia tureti PayPal prie kurios yra prirista jusu banko kortele. tik tenais tinka ne visos banko korteles. jei turi paprasta SEB kortele kiek zinau ji turi tikti. o pacios parduotuves principas yra toks pats kaip ir lietuvisku internetiniu parduotuviu. issirenki ko nori, paspaudi pirkti ir nurodai savo tikslius duomenis, pagal kuriuos jums preke bus pristatyta i namus.

    Anonimas

  3. 1

    Era29, ne tu viena - aš irgi niekada nepirkus ebay, buvau tik užsukus pasižiūrinėti kas gero, o kaip pirkt, su kuo ir kodėl nemoku :))

    lydekaite

  4. 1

    O ko cia geda gali buti :) as ir pati tyksliai nezinau,vyras buna uzsako,turi kortele su kuria galima atsiskaityneti,ji surista su paypal saskaita,uzsakai,uzmoki ir lauki kol atsius.

    Jolka123