• 3ats.

    Ar sovietmeciu vykdytas ziaurus lietuviu genocidas gali pasikartoti? Silpnu nervu zmones geriau neskaitykit.

    http://www.delfi.lt/mokslas/laisves-kovu-anatomija/sovietu-budeliu-aukos-lietuvoje-sutrupintais-gaktikauliais-nuzudytos-smugiais-i-galva.d?id=63112616

    betkoksPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Bent šiuo momentu kol priklausome ES ir NATO tai masinis lietuvių genocidas negalimas, nes turime užnugarį. Jeigu subyrėtų NATO sąjunga su ES tai būtume pažeidžiami, bet tokios priemonės kaip straipsnyje parašyta manau nebūtų masiškai naudojama. Dabar "populiaru" kiti dalykai.. teroro aktai, cheminiai ginklai, kiti ginklai kai galima "numušti" daugiau taikinių. Kiti laikai, kiti ginklai masinėms žudynėms.. o kad tokie dalykaivyksta kaip straipsnyje tai tikrai pasaulyje vyksta tik mes to nežinome ir aišku ne masinis genocidas... bet tokių atvejų ir dar žiauresnių tikrai būta ir dabar.

    lydekaite

  2. 0

    Genocidas? Mums nereikia bijoti genocido -patys savęs bijokim.Lietuviai lb prisitaikėliška tauta.Kartais net koktu .

    vaitkienė

  3. 0

    tokio pobudzio zudines atlikdavo ir patys lietuviai,ir amerikieciai,ir lenkai,ir musulmonai,ir be isimties beveik visos tautos.Net ir patys religiniai baznyciu atstovai "sventieji".
    Kankinimas ,zeminimas, zudymas bet kokios rases zmonems isimciu neturi. Visur ju buvo ir bus.
    Ir ne tik del genocido.. siais laikais yra dar baisiau, nes zmones zudomi jau ir be jokio motyvo,o siaip sau,savo malonumui.
    Karo metu ir tas pats ziaurus "genocidas"- turejo motyva. Tai nacionalizmas,religiniai neatitikmenys,kerstas "galva uz galva",grobimas zemiu,vergija... bet nebuvo pacio baisiausio suteikiant tik vienkartini malonuma,tolygu pasidrocinimui.
    Tai kad ar mes butume siai dienai su rusija sajungininkes, ar europa,ar amerika,ar afrika,musulmonija... jokio skirtumo.
    Tokie zudymai kaip isskrodimas klases drauges,sudeginimas prievartavimas merginos bagazineje... ar 15mecio nuzudymas smelio karjiere uzmetant akmenimis... vis tiek padarytas lietuviu...
    Patys esame nemaziau purvini ir degradave... savo aki raksties nematom, o tik ir temokam mest akmeni i kitus..
    "sventa marijos zeme"-prylygsta tam paciam genocidui, ir net be jokio motyvo, karo...
    O karas yra karas... kare priesas naikina priesa.. vat ir visa teorija.

    Anonimas