• 1ats.

    Ar žieminės striukės užpildas POLIAMIDAS yra pakankamai šiltas mūsų lietuviškoms žiemoms?Gal kas esat pirkę vaikui striukytę su tokiu užpildu? ( nuoroda viduje)

    http://www.musumazyliai.lt/apranga-mergaitems/paltukai/1495511-zieminis-paltukas-24-men-mergaitei?ch=u

    arcitaRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Saviškiui esu nupirkus nuo pernai metų. Viduje dar yra "peliuko" kailiukas. Pernai metais per šalčius vaikščiojo lauke, nesušalo.. po striuke dar megztuką storesnį apvilkdavau. Po sniegą voliotis nelabai, nes eina šaltis ir drėgmė. Mums tokia striukė buvo labiau išeigai.
    Nuorodoje esanti striukytė vizualiai atrodo per vėsi žiemai. Pasm us būna ir -15.. jei tik nėra žvarbaus vėjo galima eiti pabūti lauke, pakvėpuoti šaltuku. O šita striukytė kiek matau tieisiog su tuo užpildu, o pamušaliukas nesimato koks.. šiltesnė striukytė būtų jei dar pamušas būtų kaip peliuko kailiukas, o ne kaip striukės išorė slidi. Sunku pasakyti nepalietus ir neprasegus.
    Aplamai manau mažam vaikui idealiausia kombinezonas. Nei kur papūs pro apačia nei prilįs sniego.. važiuos rogėse, žiūrėk dar ta striukė užsikels netyčia, arba įkris į pusnį kur ir viduj jau apsineš sniegu. Jeigu išeigai tai tikrai miela, bet jei kieme "voliotis" manau nepraktiška. :)

    lydekaite