• 10ats.

    Ar jusu vaikuciui buna, kad "uzsiciklina" ant vieno kazkurio patiekalo? Ir ka bepasiulytum, truputi pakrapstineja, pakapsto ir papraso butent to megiamo patiekalo, praktiskai visu maitinimu metu? Koks tas patiekalas ir kaip kovojat su tokia situacija?

    arcitaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Buna, ir labai nepakovosi, nes uzkelia skandala, triuksma... Nuri pvz. kuskuso koses ir be nieko, tik koses, kelias dienas...

    liutukas

  2. 2

    Būna ir pas maniškį. :) Bet ir man taip būna... tarkim vis noriu kokių bulvinių blynų arba vis noriu barščių:)) Mano sūnui pastaruoju metu buvo lietiniai blynai. Prieš tai buvo varškėtukai. Jau net prišaldydavau šaldiklyje, nes daryt nebespėadvau :)) Buvo žemaičių blynų manija.. pieniškos avižinės košės manija.. Aj aš nedarau problemos. Nori - lai valgo. Vaikas reikšia norą. Atsibos - nebevalgys :)) Svarbu, kad tai nebūtų koks šokoladas, ledai, tortas.. Tokių dalykų visada norės manau :))

    lydekaite

  3. 2

    Buna,bet keiciasi,viena savaite vieno patiekalo praso,kita jau kito.As paprasciausiai stengiuos,kad nerastu saldytuve,kokio produkto reikia tam patiekalui.Tada atsidaro saldytuva mato,kad nera ir sutinka tada kita patiekala valgyt.Bet pries valgant paklausiu su grietine,ar be.Tada idedu i dvi lekstutes ir vel leidziu rinktis.Arba pries gaminant leidziu issirinkt is keliu patiekalu.Kai mazesne buvo,tai pamisusi buvo del keptu sparaginiu pupeliu,galejo kiekviena diena valgyt,tai gamindavau,kas dvi,ar tris dienas.

    grirute

  4. 1

    buna, kad nori tik tam tikro maisto, o i kita net paziureti negali, todel nebeturiu kantrybes ka nors gaminti, nes vistiek nevalgys, o prasys to, kas patinka, buna kad to kas patinka net nevalgo, tai gaunasi galvos skausmas su tuo maitinimu

    vinipukas

  5. 1
  6. 1

    Kartais buna, dazniausiai uzsimano blynu, makaronu arba sriubos...

    estrella181

  7. 1

    isimintiniausias buvo blynu laikotarpis, kepiau juos is visko - bulviu, morku, cukiniju, moliugo, rijo visus, be galo dziaugiausi, nes jis pagaliau VALGO, bet praejo ir dabar vel nieko nebevalgo, nezinau kuo gyvas...

    Vita_321

  8. 1

    maniskis dabar taip daro,mesos visiskai nenori,vos isiuliau sriuba,ir tai issirenka bulves is jos

    ruta26

  9. 1

    Mano dvimetukas užsiciklino ant "bylio" - blynų. stengiuosi kepti įvairesnius, sveikesnius, pridedu rupių speltos miltų, obuolių, cukinijos. Jam svarbiausia, kad būtų blyno forma.

    marcipana

  10. 1

    Maniskei atvirksciai, jau kita diena to pacio patiekalo nevalgys, neisiliusi, jei vakar vakarienei buvo manu kose ir ja skaniai suvalge, tai kita diena isterlios ir nepavalgys. Vis reikia kazko kito, vis kitaip itikti reikia sugalvoti.

    Anonimas