• 4ats.

    Sveikos gal kas turejote tokiu problemu, gyvenu ne lietuvoje, perpute vejas ir pradejo skaudeti danti, skaudejo skaudejo kol kita diena pradejo tinti istino ir skaudejo, cia antibijotiku neparduoda be recepto, tai kentejau skausmus, paskui gavau is pazystamu lietuvisku vaistu sake kad atibijotikai, pradejau gerti ir skausmai dingo o zandas po truputi atsileidzia, sendien antra diena kaip neskauda zandas beveik atsileides nelabai pastebimas, bet yra dar toks kietas guziukas , na visi mane ragina ir sako kad atsileis , bet as kai mazas vaikas nieko nezinau nes su danties tinimu turejau pirma kart problema, pas dantista jau uzsirasius esu begsiu susitvarkyti kai tik gryziu. LAUKIU JUSU PASISAKYMU :)

    BurbulissMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    istinimai, guzai reiskia pulini.pulinys veide yra nepaprastai rimtas dalykas,butinai reikia stipriu antibiotiku, nes galima numirti.juos naudodama galit skalaukit druskos tirpalu, valgykit ar trinkit ta vieta sutrintu cesnaku kosyte.danties istraukimas pulinio neisgydys, be to ne visus dantis galima traukti.virsutiniu dantu su ilgom saknim, normalus dantistai nerekomenduoja traukti isviso.juos reikia gydyti, nes istraukus gali susilpnet regejimas.gerkit vaistukus ir sveikit!

    raima

  2. 0
  3. 0

    dar tau mamaytes atsakyneja?as vietoi Mamyciu tavo kalusymus blokuociau,nezynia kokia vel gal izdaiga kresi cia.esi zemo lygio po tavo paskutinio poelgio kuris isgasdino mamaytes,uz tokius dalykus mest tave is cia reik

    Anonimas

  4. 0

    Kad antibiotikų gavot tai labai gerai, gerkit visą pilną kursą, nepamirškit gerųjų bakterijų. Žiūrėkit tą gūzelį, tai yra židinys, Jei jis nedings ir po antibiotikų kurso tai labai didelė galimybė, kad greitai vėl supūliuos ir ims skaudėti, tinti. Paprastai odontologai išvalo pūlius, vaistų prideda, kad vietiškai nuimtų stiprų uždegimą. Jeigu dar bus likęs židinys ir jūs nieko nedarysit tai gali būti ir komplikacijų. Pvz žandikaulio kaulo uždegimas, gali net pereiti į ausies uždegimą arba net į smegenų apdangalus sukeldamas meningitą. Tiesiog jeigu negydysit ilgai židinio ir kentėsit tai jis gali išplisti ant tiek, kad paskui gydymas bus sunkus ir skausmingas. Paprastai po antibiotikų turi viskas dingti, bet kiek žinau dar odontologai viduj pravalo ir vaistų deda. Tai net nežinau, pas jus nieko nedaryta uždegimo vietoje, žiūrėkit atidžiai ar viskas nyksta. Jeigu kartojas manau turėtumėte eiti užsienyje pas odontologus tą pačią dieną nelauks kelionės į Lietuvą. Odontologas pamatys kas vyksta, tik parodykit pirštu vietą jeigu kalbos nemokat. Dar jeigu kalbos nemokat namie parašykit raštelį kad gėrėt antibiotikus, paaiškinkit situaciją ir galės pilnai pagydyti jus užsienyje. Sveikatos!

    lydekaite