• 7ats.

    Sveikutes Brangiosios. Noriu Jusu pasiteirauti, gal kuo padesit. Gal jus, ar jusu vyrai zino kokias firmas, agenturas, kurios darbintu Norvegijoje ar Svedijoje? Mano draugas gryz gruodi arba sausi is UK, ir noretu isvykti kitur uzsidirbti. Bet nezinau kur ieskoti, ka daryti Gal galite ka patarti? As gyvenu Jurbarke.

    VikutukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Oj kaip baisu pasitiketi siom imonem, bet kut kur bebutu.. visus pinigus atima. Jei jusu vyras gerai kalba moka, gal tegul bdo ieskotis panasia kaip darbo birza ten norvegijoje.

    tikmama

  2. 1

    Mano draugė sausį išvyksta jau dirbti į NO Trondheim per agentūrą Baltnorą. Girdėjau kelis irgi išvyko per šią agentūrą tai manau galit pabandyti jei jau mano tarpe tiek išvažiavusių :) Aišku pirklauso kokio darbo jis nori, ką gali dirbti, kvalifikacija kokia, įdomu ar turės ką pasiūlyti jūsų vyrui.

    lydekaite

  3. 0

    Čia va bandykit užsiregistruoti :) sekmes

    Teveliai

  4. 0

    http://www.adecco.no/Pages/Default.aspx

    Teveliai

  5. 0

    Seip jau šiuo metu sunku rasti darbą be norvegų kalbos tiek vyram tiek moterim. Bet galima bandyti firmų yra tikrai begale :)

    Teveliai

  6. 0

    kiek tekę susidurti su įdarbinimo įmonėmis kurios mokesčius ima iš anksto,tai už dokumentų vertimą.tai už darbo suradimą,ar dar už kokius kitokias paslaugas.Visos galų gale palieka ieškančius darbo be nieko.Nei darbo nei pinigų.Arba jau tipo atranda darbą,o po puse mėnesio ar kiek ilgiau grįžta namo,mažai užsidirbę ir daugiau jokių pasiūlymų nebegaunantys išvis

    Anonimas

  7. 0

    Nei fizinio, nei jokio kito darbo jis nebijo :) Ka pasiulo ta dirba :) Aciu lydekaite uz info, bandysiu paziureti :)

    Vikutukas