Atsakymai

  1. 3

    Ne mano vaikas - ne mano reikalas. Gražu negražu, noramlu nenormalu... man pvz labai negražu ir nenormalu rūkančios moterys, geriančios moterys, man negražu besikeikiančios moterys ir vyrai ir pan. Su čiultuku į pirmą klasę dar nė vienas nenuėjo. Čia ne grožyje esmė, o galbūt labiau sveikatoje. Pažįstu berniuką, kuriam dar šiek tiek virš trijų metukų ir retsykiais į kiemą išsineša čiultuką ir būna su juo. Miega žinoma irgi su juo. Bet tai nereiškia, kad mamytei nerūpi ir net nemąsto atpratinti. Bando, tiesiog nori be jokių stresų vaikui, kalba apie tai ir po truputi veikia ;)

    lydekaite

  2. 2

    kad tik antrais gyvenimo metais baigiasi analine vaiko vystymosi raidos faze, ta prasme vaikas ismoksta kontroliuot visa virskinamaji trakta: atsikrato buteliuko su soske, ismoksta susitvarkyt su puodu, pats pavalgo... na jeigu vaikas sito nepasiekia, jo raida veliuoja tai ne visada yra problema vaikutyje gal tiesiog socialiai tas vaikas apleistas t.y tevai geria ar kitos problemos...

    vejune

  3. 2

    Mano vaikas tiute turejo iki 2.2 m ir as specialiai laikiau nes zinojau kad musu laukia ooeracija o po jos didziausia nusiraminimavteike ciulptukas. O is bureliuko fere iki 2.5m ir nematau tame nieko blogo. Kai vaikas tam pribrendo ir atsisake. Buteluuka pats ismete i siuksline.

    wiktoriuke

  4. 2

    jetau kiekviena mama savo vaika auginta taip kaip jai geriau butu,niekada i tokias smulkmenas demesio nekreipiu ir nosies kur man nereik nekisu

    ABMamyte

  5. 2

    Iki 2-ju metu nematau nieko blogo,kad vaikas su ciulptuku,mano abidvi iki 2-ju buvo,bet po 2-ojo gimtadienio sudeginom ir viskas.

    Jolka123

  6. 2

    Kiekvieni tevai augina savo vaikus savaip.Na man gal ir nenormaliai atrodo,bet gal vaikas labai dirglus yra ir tevai del to duoda ciulptuka.Kai mano dukryte nuo 3men.atsisake pati ciupltuko,tai man bepigu kalbet.

    grirute

  7. 1

    Net ir visai maži su čiulptukais nekaip atrodo.

    marcipana

  8. 1

    Mes atsisakem ciulptuko kaip buvo daugiau nei metai. Nieko tame blogo nemaciau. Bet jei kokiu 4 metu butu su ciultuku tai labiau jaudinciausi ne kaip atrodo o kad pakenks sakandziui.

    Panther

  9. 1

    Mano pazystamos dukrai 3 su pusia ir dar su soske. Man tai dzin, tikrai ne mo reikalas, svarbu as taip neauginu, o kitos augina lai kaip ismano.

    tikmama

  10. 1

    nematau cia nieko blogo:)kiekvienas auginame vaikus kaip mums patogiau:)maziau reikia kisti nosi ne i savo reikalus..

    Anonimas