• 7ats.

    Sveikos, planuojame vonia keisti i duso kabina giliu padu. Apziurejom parduotuvej- susisuko galva kiek ivairoves... norim is tu rimtesniu, kur su apsvietimu, ventiliacija, masazais ir t... Sakykit, gal kuri turite tokia? ar naudojates tais visais pribambasais, ar greit atsibosta ir pakanka iprasto duso? ar sunkus stiklu valymas, visa vidaus prieziura?

    taskutisNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jai su visais masazais tai patogu ir seip dusas patogiau ir greiciau norint atsiprausti

    Renatuke333

  2. 1

    Pas mus tokia, tikrai nesinaudoju tais "pribumbasais", net radijo jau neklausau, o su valymu, tai yra ka veikti, man vone buvo valymo atzvilgiu geriau.

    marinaaa

  3. 1

    patarciau vonios nekeisti, nes koks malonumas stovint praustis, o ir vaikas negales paplaukioti, man nera nieko geriau uz vonia, juk vonioj gali pagulet, pailset, o jei nori gali ir vonioje praustis po dusu.

    vinipukas

  4. 1

    Pas mano mama tokia yra. Apšvietimą tvarkė jau 5 kartus per 5 metus. :) Nežinau, gal šeip koks brokas. Masažais tik mes atvažiavę pasisvečiuoti, kai einame maudytis, pasinaudojam. Mamai jau po mėnesio nusibodo,o radijo duše gal išvis nebuvo įjungusi. Valo irgi su šepetuku šveisdama. Manau, kad jei galėtų atsukti laiką, tai pirktų paprastą kabiną.

    Mistikute

  5. 1

    Turim ir mes.PAtarsiu visų pirmą pirkti tokią, kur lengvai valysis. Kuo mažiau įdubimų,visokių užkišimų ir panašiai.. sįdžiusu dantų šepetuku ir valau ten visokius plyšiukus.. pagalvoju nervas ima kiek darbo vien priežiūra.. Visais tais pribambasais ką žinau pasimaudojam, bet dažnai vaikas kartu nori maudytis tai prie jo jau nebejungiam, per mažas jis. nervuojasi, kad š plaukus, į veidą papuola vandenuko. Man gali ir nebūti tų srovelių nes nieko ypatingo, tik pirmus kartus kol neatsibodo įdomu ir fainai buvo... o dabar tik kad išsimaudyt.. svajoju irgi apie vonią ir tik apie voniąkur galima būtų normaliai tolygiai išsišveisti, pagulėti, gal kokie burbuliukai, srovelės šiltos/šaltos...o dušą pasikabint tiesiog atsistojus apsipraust ir viskas ;) norėčiau turėt 2 in 1 ;))

    lydekaite

  6. 1

    Turim tokią kabiną,svajoju kada nors ją sviesti kuo tolyn,ir nusipirkti vonią,jų irgi yra gražių formų,bet neatlieka tų pinigėlių,kai ir taip dar be jos daug ko reikia

    Anonimas

  7. 1

    Mes irgi ruosiames keisti,tai nusprendem su vyru,kad reikia normalios,o ne vien kad dusas butu.

    Jolka123