• 4ats.

    Kokia jusu nuomone apie pradinuku vaikuciu sventes mokykloje kuomet mamos po sventes sugalvoja nestis savo gamybos sumustinukus,uzkandzius... ir buti sustojusios kol vaikai pavalgys? esme kad pati gerai atsimenu is vaikystes kaip nemegdavau tokiu pasibuvimu, kuomet mamu pilna, kas is tu sumustiniu ar bananu ant stalo ir kol vaikas lanke darzeli mesdavomes pinigelius ant vaisiu vaikuciams ir tiesiog po sventes kol laukdavo tevu jie pasmaguriaudavo. Siemet svente mokykloje ir mamos neturincios ka veikti sugalvojo po sventes i klase atsinesti uzkandziu. Nezinau ar verta eiti, nelabai suprantu ka tos mamos veiks kol vaikai uzkandziaus,- stoves uz duru? stoves uz vaiku? klase tikrai mazute, mazos kedutes ir staliukai, negi stoves visos kaip zvakes kol vaikai valgys? ar megstate tokius pasibuvimus, ar yra teke dalyvauti? mes is panevezio. galbut jusu mieste tokiu nebuna?

    taskutisŠventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tiesa sako,nestoveti gi einat,o bendrauti,gi del to kitos mamos ir renkasi po visko,kad susipazinti su tevais,kad pakalbeti su mokytoja,paziureti kaip vaikas bendrauja.Vaikui gi tas labai svarbu,kad teveliai butu per svente,mes su vyru visada einam,jeigu vyras dirba ir neiseina atsiprasyti is darbo,tai einu su mazaja,matau kaip vaikas dziaugiasi,kad mamyte su sese atejo,su kitais tevais pasnekam,kai jie smaguriauja,su aukletoja (manoji i darzeli vaiksto).

    Jolka123

  2. 1

    Aš esu dalyvavusi tokiuos susiburimuose ir visai smagu sakyčiau, esu UŽ! :) Smagu vaikams po visko paskanauti vienos ar kitos mamytės gamintu patiekalu (na nesvarbu, jei ir pirktinio), pagerti naminių sulčių ir pasidalinti šventės įspūdžiais :) Juk negerti ar baliavoti suaugusieji ateina.
    O toms mamytėms kurioms tai nuobodu( nors tikrai nemačiau tokių bent jau mūsų vaikučių klasės susibūrimuose) tai gali ir ankščiau išeiti arba tiesiog smagiai pabendrauti ar susipažinti.

    Klajoklė

  3. 1

    nu jetau, nebepalauksi kol vaikai pavalgys. neskis kede prisesi jei vaikiskos kedes per mazos tau. pabendrausi su vaiku, demesys bus parodytas vaikui, labiau pamatysi su kuo bendrauja vaikas.

    Anonimas

  4. 1

    Tai nestovės kaip žvakės, pabendrausit, susipažinsit :)
    Pas mus darželyje visokios šventės būna bendrai su vaikučiais ir keliaujam visi smaguriauti bendrai. Tai tėveliai ir mamytės šnekučiuojasi kas su auklėtoja, kas tarpusavy.. Aš tai siūlyčiau nueiti. Esu tos nuomonės, kad visur su vaiku reikia dalyvauti, nes pamenu iš savo vaikystės ateidavo į kokį koncertą tėvų daguma, o mano tėtis dirba. Tai taip širdelę skaudėdavo, kad va pas kitus gali ateiti, o mano niekada.. Ir pastebėjau mano vaikas darželyje jei sakau ar nori, kad eičiau, tai aišku sako kad noriu juk visi ateis tai kaip gi tu mamyt neateisi?
    Verta, nueikit, susibendrausit su mamom, per susirinkus bus jau su kuo pasisveikint ir persimest keliais sakinukais. jau ne svetima būsit, aktyviai dalyvaukite vaiko mokykliniame gyvenime ;)

    lydekaite