• 8ats.

    kaip manot mamytes, mergytei, kuriai beveik 2 metukai, ar geriau baseine su maudymuku, ar be?na, kad nepasaltu galvoju su slapiu kai lakstys islipus...?kaip geriau...ir taip pat, jei ji sisina jau be problemu i puoda, ar visvien reikia pirktis tuos maudymosi pampersus?.

    ERA29VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jeigu jau prašosiant puoduko tai nedėkit pampersiuko, o maudymuką tai aš dėčiau :)
    Aš su sūneliu vykau į pramogų parką pirmą sykį kai jam buvo 2,2 metukai maždaug. Jau jis prašėsi ant puoduo laisvai, bet nesiprašė didelio daikto :)) nedėjau vistiek sauskelnių, bet vis paklausinėjau jo ar sysiuko nenori. Prieš lipant į baseiną dar nusysinau dėl visa ko :) o besimaudant jis tikrai užsinorėjo pamenu ir bėgom į tualetą.

    lydekaite

  2. 1

    Aš tai vienareikšmiškai tik už maudymosi kostiumėlius, dėl pašalimo tai nesušals, nes patalpos baseinuose būna gan šiltos, o ir išlipusi, juk vis viena bus nusausinama rankšluosčiu ar parengiame.

    Lulu

  3. 0

    Lulu teisi juk nepersals . argi manai kad baseine kaip antarktidoj

    499

  4. 0

    Aš savo dukrytei dedu maudymosi kostiumėlį. Higienos sumetimais tai tas pats kas maudymuisi skirtos sauskelnės, bet man ir gražiau, ir ekologiškiau bei pigiau, jeigu dažnai lankomasi baseine.

    Lauryytte

  5. 0

    o as uz maudymuka, kad ir kokio amziaus, jei yra apnuoginti vaiko lytiniai organai, juk visokiu iskrypeliu dabar pilna.......

    tikmama

  6. 0

    K aip buvom Druskininkuose tai dukrai buvo 2 metukai pampersą privalėjom pirkt,nes kitaip neleido.O šiemet jau labai lakstė tai nuomavom liemenę.Ir šilčiau buvo ir šokinėjo jau drąsiai.

    Anonimas

  7. 0

    Nebent higienos sumetimais tos sauskelnės,vis gi vieša vieta kur maža kas su kokiom ligom atkeliauja.

    pavasarinuke

  8. 0

    Na maudymosi kostimėlis tokio amžiaus vaikui tai kaip aksesuaras,jis tikrai neapsaugos vaiko kad nesušaltų,o pampersiukas,cia jau jums sprest,jei vaikas pilnai atlieka reikalus ant puodelio,tai manau,kad pirkti maudymosi sauskelnių tikrai nereikia.

    pavasarinuke