• 32ats.

    Kokiu prieskoniu jusu virtuveje visada yra ir bus, kokio prieskonio negalite pakesti ir jo tikrai nera jusu virtuveje?

    Man smalsu su kokias prieskoniais mamytes draugauja labiausiai:) Mano virtuvej niekada nerasit: salieru, petrazoliu, cinamono, gvazdikeliu ir kvepenciuju pipiru:) o kaip pas jus?

    BaraniukaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    visada yra vegetos -daznai naudojam
    o negalui pakeisti turbut vienintelio prieskonio tai kario

    Mazute

  2. 5

    Pas mus virtuvėje atrasi labai daug prieskonių,pipirai,visokie prieskonių mišiniai skirtingai mėsai,krapai,petražolės,lauro lapai,soja,kmynai,visokios ten žolelės,taip pat prieskoniai saldumynams kepti,cinamonas,vanilinis cukrus,kvapai...O niekados neatrasi''vegetos ''tipo prieskonių;-)

    debesėlis

  3. 4

    visada yra vistienos prieskoniu :))) universaliu, drusko juoduju pipiru :) o nera tai salieru..

    kristale

  4. 4

    Na pas mus dauuug prieskoniu ir zuviai ir mesai, bet labiausiai patinka SantaMaria Taco, tokie pikantisko skonio priduoda :) dar prisidziovinu raudonelio, ciobreliu, uzsisaldau krapu ir petrazoliu - taip pat mesai, nes vyras mėsėdis.
    O gvazdikeliai fuii kaip nepatinka, rodos alergija kelia :)

    Ausrine

  5. 3

    vienareiksmiskai tai druska ir pipirai, siu niekaip nepakeisi, o kokiu nera? na nera tik tu kuriu nenaudoji, na bentjau kol netenka ju panaudot, o kai prireikia isigyji ir jie lieka tarp daugybes kt prieskoniu...

    poolman

  6. 3

    Neauginu nieko indeyje, nebent kartais sudygųsi svogūną. O iš džiovintų prieskonių, tai einu parduotuvėje per lentynas ir vieną kartą daug visokių "nusišuoju". Bet nėra jau taip, kad tik tam produktui tą skirtą prieskonį naudoju, dažnai visokių po truputį barstau, taip atrandu naujus skonius. O čia daugelio minimą 'vegetą' irgi naudoju, nes būna pats paprasčiausias būdas, kai reikia ką nors greitai pagaminti.

    elegancija

  7. 3

    na, pas mus prieskoniu yra laaaabai daug, nes vyras megsta jais eksperimentuoti. Tai visada turim juros druskos, ivairiu pipiru, saldzios, astrios paprikos, kumino, ciobreliu, baziliku, kario, nevengiam gvazdikeliu, cinamono lazdeliu. As kas menesi vyrui vis paieskau tokiu prieskoniu, kokiu jis dar neturi, tai net safrana nupirkau, bet su juo dar negamino. o niekada pas mus nerasite Vegetos, nes ten tik dziovintos darzoves su daug druskos ir E, taip pat neperkam jau gatavu misiniu mesai, zuviai ir t.t., nes idomiau paciam misiniu susikurti, nebent visokie indiski Garam Masala.

    Agne

  8. 3

    niekada irtuveje nebus pipiru,nepakenciu siu prieskoniu:)o be kitu kiekviena diena naudojamu prieskoniu : vegetos,druskos ir pan tai vsada bus prieskoninese cesnako granuliu ir bulviu prieskoniu:)

    Doviliuke

  9. 3

    Niekada nerasi gvazdikeliu neapkenciu mane pykina nuo ju.
    Visad rasi pipiru ir druskos bei universaliu prieskoniu. Šiaip tai vsokiu rasi labai megstu prisipirkti prieskoniu tada kai reikia tai visko ir buna betkokiam atvejui ir imantriausiam patiekalui. Kai nueinu y parduotu ve tai prieskoniu skyriuje beveik visus is eilės ir dedu:)

    mamyciuke

  10. 2

    pas mane pagrindiniai prieskoniai tai:vistienos,nes mes kiaulienos nei jautienos nevalgome,zuvies citrininiai prieskoniai,druska,pipirai,lauro lapai,prieskoniu misinys.....pas mane niekada nebus svoguno.....

    Indruleeeee