• 9ats.

    Sveikos mamytes, pries savaite suzinojau, kad laukiuos antro vaikucio :) zinau, kad einant pas ginekologe reikia zinoti savo paskutiniu menesiu pirma diena, bet esme ta kad as niekada ju neseku, ir neatsimenu kada jos buvo :( zinau, tik kad pries kaledas, bet zinau tikslia diena kada buvo pradetas vaikutis :) ka tokiu atveju sakyt gydytojai?

    beatuliaaaaKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai ir pasakyk ta diena kada turejot santykius ir pastojai . jai ciklas standartinis tai vaisingos dienos buna po 14 dienu nuo mm pradžios , na tiksli diena nebus aiški bet daug maž. o šiaip su echoskopu nustatys tada kiek yra laiko

    IlonaP

  2. 2

    Oho kiek nėštukių tokiu pačiu laiku pastojusių :) aš taip pat maždaug tokiu laiku pastojau antrą kartą ;) Sveikinimai merginos :) Gimdysim maždaug tuo pačiu metu:)

    lydekaite

  3. 2

    valiooo aš lygiai tuo pat metukaip ir jūs pastojau su antru . Dabar labai kankina nėštumo simptomai pirmieji. Irgi ruošiuosi kitą savaitę eit pas gydytoja, esu jau užsirašiusi :))))

    Pabuciuok

  4. 2

    tai dar geriau.zinot kada buvo pradetas:)jai bus netgi tiksliau apskaiciuoti lengviau:)sveikinu:)

    skruzdux

  5. 2

    sukis is padeties jeigu zinai kada pradetas vaikas tai men buvo pries jo pradejima tai gerai pagalvok ir atseksi laika :)

    Raimonda20

  6. 1

    mes vaikuti pradejom naujuju metu nakti :))) kaip faina , kad tiek dau nestukiu tokiu pat metu :)))

    beatuliaaaa

  7. 1

    tai patp kaip ir mums ji jau tiksliai apskaiciuos,ir jokiu dvejoniu nebus del datu,sveikinu

    mamulyte

  8. 1

    taip ir sakyk,kad nezinai,nes nesizymi

    ruta26

  9. 1