• 6ats.

    kaip apsaugoti vaika?

    vyras sloguoja jau trecia para. nors ir miega kitam kambari, vaiksto namie su apsaugine kauke - jauciu ir man siandien kimba sloga. esu girdejus, kad keliu men. amziaus vaikai neturi imuniteto ir kita nuomone, kad vaikai iki puses metu beveik neserga.kuri tiesa is siu? ar labai verta jaudintis? turim namie 2 men vaika - kaip ji apsaugot? gal turit kokiu veiksmingu gydymosi priemoniu? kadangi maitinu pati tai medus, viskas, kur yra vitamoni C netinka. aciu is anksto

    busimamama2SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Geresnio antiseptiko,nei mamos pienas nera. Net ir pati sloguojanti mama privalo maitinti savo pienu vaikeli. Net ir gripuodama, per piena vaiko neuzkres. Svarbu kuo dazniau vedint patalpa,ir zinoma apsaugoti savo kvepavima uzsidejus kauke.Bei mama privalo kuo dazniau naudotis dusu, jei prakaituoja.

    Anonimas

  2. 1

    Vargu ar apsaugosite, aš vaikščiojau irgi su kauke ir vaikas nuo manęs pasigavo paprasčiausią slogą..
    Mano manymu, geriausias apsaugojimas - yra savęs saugojimas nuo peršalimo.

    Pabuciuok

  3. 1

    Vien jau tai, kad maitini pati, yra didžiausia apsauga. Pasidomėk plačiau ir sužinosi, kad net pačiai mamai sergant kūdikis su juo pienu gauna ne "bacilas", bet antikūnius prieš jas.

    Anonimas

  4. 1

    daznai vedink patalpas, valyk su dezifektorium visus baldu pavirsius, palukites rankas pries imdami leliuka ar su juos susijusi inventoriu. bet kad ir ka darysi, 100% vaikiuko neapsaugosi, susirgs, tai bus susirges, kazkada vis tiek susirgs :)

    Vita_321

  5. 1

    Imunitetas yra įgimtas ir įgytas. Neseniai gimę leliukai turi tik įgimtą imunitetą. Bet nuo pat pirmos dienos po truputi vystosi įgytas imunitetas. Tad labai svarbu kūdikėlį neauginti šiltnamio sąlygomis. Būti kuo dažniau lauke, namie leisti pabūti nuogam, vandens vonios, mankštelę padaryt su leliuku - visa tai stiprina įgytąjį imunitetą. :)
    šiuo atveju sunku apsaugoti. Jau vaikštote visi su kaukėm, plaukite rankas prieš einant pas leliuką. Pamenu pas mus šeimoje irgi visi apsirgę buvom, o sūnelis buvo mažas, bet neprikibo prie jo jokia bacila ;) Nebūtinai susirgs jei abu tėveliai sirguliuoja.. tačiau kaip minėjau pasistenkite ir pagrūdinti vaikiuką ateičiai.

    lydekaite

  6. 0