Atsakymai

  1. 2

    Na, skausmas, kaip skausmas... Vienoms jis vienoks kitoms kitoks, man asmeniskai, tai lyg mane pjauna be narkozes :D ta kuri turi tattoo cia rasiusi, as taip pat dariausi tattoo per visa nugara, bet gimdymo skausmas asmeniskai man daug didesnis.

    liuli_liuli

  2. 2

    Abu gimdymo skausmus galiu sulyginti su adatos idurimu. Man visiskai neskaudejo,arba tiesiog esu toks zmogutis kuris gali pakesti net ir skaudziausia skausma ir vistiek tik menkai gelia. Ir mano vaikai ant skausmo panasus labai jau tvirtai laikosi kai ka nors pasidaro.

    Ermita

  3. 2

    na aš sulyginčiau lyg iš vidaus drasko su šakute :)) pamenu dinginėjo sąmonė jau ir nieko padaryt negalėjau. Oro trūksta, paeit irgi nebegalėjau, nei rėkt, nei jėgų :))

    lydekaite

  4. 1

    Su jokiu skausmu sulygint neimanoma.Toks jausmas,kad kazkas kvepuot neleidzia.Tai mano mintys sukosi tik Kvepuok,kvepuok,kvepuok.

    grirute

  5. 1

    tuo metu atrode, kad jei butu pjove ranka ar koje - nieko nejausciau. is tikro to jausmo nera kaip apibudint - tiesiog labai labai labai blogai. pamenu jog norejau ta akimirka tiesiog isnyk, arba kad vietoj ant stalo prapjautu greiciau pilva ir isimtu vaika

    busimamama2

  6. 1

    As net nezinau,niekad jokie skausmai manes asmeniskai nekankino, kad butu galima lygint ta gimdymo pojuti.
    O mano sese, pvz; man sake , jog kai sirgo apsikretus salmonelioze, ir ja kankino pilvo diegliu skausmai,spazmai.
    Tai gimdymas,palyginus su jais, vienas juokas. (turi du vaikus).

    Anonimas

  7. 1

    Is tiesu pasimirso skausmas. Bet siai dienai turiu tokia situacija, kad per visa nugara darausi tatoo, tai atrodo galeciau dar du kartus pagimdyti, nei iskesti skausma, kuris jauciamas darant tatuiruote.

    Amorsita

  8. 1

    Su tuo,kad tave spaudžia didelis presas ir sunku net įkvėpti. Apie kokį tai rėkimą iš vis nekalbu, sunku man suprasti,kaip kitos sugeba dar ir rėkti :D

    Pabuciuok

  9. 1

    Neįmanima :-) kitokio panašaus skausmo netekę turėti :-)

    Anonimas

  10. 1

    atsiprasau uz klaida..sulygintumiet

    sandija1