• 13ats.

    Kaip Jūs manote, kokio amžiaus vaiką jau kaip ir nebepadoru (negražu ir t.t.) sodinti į vaikišką vežimėlį? Kada (kokio amžiaus) vaikas jau lyg ir per didelis?

    arcitaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kas cia gali buti nepadoraus ar negrazaus. Juk kartais reikia kazkur ilgiau eiti, tai vaikui sunku tiek eiti, o mamai nesti nepatogu. Tam ir yra vezimelis. Jei tik vaikas telpa i ji, manau, viskas gerai. Ir anokia cia "geda" :)

    Yuki

  2. 2

    iki tol ,kol vaiks nebetelpa į vežimą

    protas

  3. 2

    Amerikoje gamina specialius vezimelius dideliems vaikams 6- 7 metu...Jegu kokioje nors kelioneje vaikas pavargsta, tai gali ir pamiegoti, ir pailseti...

    liutukas

  4. 2

    Mano vaikas 2,5 metų ir aš jį dar sodinu į vėžimėlį. Tiksliau nesodinu,jis pats jei nori atsisėda. Argi čia nepadoru?? Gal kažkam taip ir atrodo, bet čia jaune mano problema. Mano vaikiukas puikiausiai telpa į mūsų skėtuką , o ir man daug lengviau, kai nereikia per pusė miesto grįžtant pėstute jį nešti ant rankų. Abu jaučiamės patogiai, padoriai ir laimingai - tas svarbiausia!!!

    Žinokite, aš kartą mieste sulaukiau tokių replikų - kad tokia jauna ir jau vaiką turi.. ir dar paklaust išdrįso ar man ne gėda??? Žinokite likau be amo. Štai kokių žmonių būna, kuriems net vaiką turėti jaunam atrodo, nepadoru .. Juk pagimdžiau ir rūpinuosi savo vaikiuku. Ir nesu aš tokia jauna kaip kitiems pasirodau iš pažiūros :DDD

    Pabuciuok

  5. 2

    tryjų gal metų jau gana tikrai

    Anonimas

  6. 2

    Oooj, jeigu labai kur reikia skubiai nubet su reikalais ir valandos laiko ''tiapu tiap'ams'' neturiu, plius jie noriu, kad toj vietoj pabutu ramiai, nieko neciupinetu, niekur nepradingtu - tai iki siol pasodinu i vezima. Vaikui 2 metai ir beveik 5men. Bet retai taip jau benutinka. Gal del to, kad mazyti broli turim, tai broliukas vezime, o vyresneliui jau nieko kito nebelieka, kaip ''tiapu tiapu'' paciam...

    Vita_321

  7. 2

    aš asmeniškai iki 1,8 maždaug vežiojau, be ir tai jam rūpėjo labiau savom kojom eiti tad biški paeidavo, biški paveždavau, kai kur visai neimdavom vėžimuko,paskutiniu metu jau buvo skėtukas paprastas kur pats įlipa, pats išlipa. Bent aš nematau tos ribos kur yra nepadoru ir keista matyti vaiką iki kažkokio amžiaus vežime. Tiesiog jei pastoviai bus vežiojamas tai bus ne į naudą. Augantis vaikas turi judėti, raumenukai mankštintis, pratintis prie šiokio tokio atstumo. Fiziniam lavinimuisi yra didelis pliusas pajudėti. Bet jei ilgi nuotoliai ir vaikas niekaip dar neįveikia o jam du - trys metai tai kodėl gi nepasinaudojus skėtuku? juk nebūtinai visą kelią vešti vaiką. Pavargsta, sėdasi, pavažiuoja, paeina, vėl pavažiuoja, žaidimų aikštelėj padūksta ir t.t. :) manau reiktų į vaiką atsižvelgti. Sakyčiau būtų nepadoru jei mamai tiesiog patogu kai vaikas vežime sėdi ir jis mažai juda kruta lauke.Va tada tikrai minusas :) O lauke judėjimas ir namuose judėjimas nesulyginami dalykai. Lauke oras yra švaresnis, mažaiu dulkių, grynas oras, vaikas judėdamas daugiau ikvėpia, iškvėpia, plaučiukai prasivalo, nosytė taip pat judant krutant, kadangi padažnėja kvėpavimas taip pat tobulėja lavinasi visame kame.

    lydekaite

  8. 2

    As savo dukrai vezimeli iki pusantru metuku veziojau... o poto jau pati pasake ,,tiap tiap'' ir ejo pati, i vezimuka nebesisedo :)

    liuli_liuli

  9. 1

    naudojom iki 2m 3men,bet ne kasdien,o jei reikdavo kazkur toliau paeiti

    ruta26

  10. 1

    2M.jau atrodo man ne kaip, o mes atsisakem vezimo visiskai, kai vaikui buvo 1m.

    marinaaa