• 8ats.

    Savo gyvenime sutikau nemazai zmoniu, kurie norejo gyventi kitose salyse, nes jomis zavejosi, pvz. jav, vokietijoj, ispanijoj, londone ir t.t. Vienaip ar kitaip, jie emigravo i savo svajoniu salis ir dziaugiasi. Teko sutikti ne daug, bet kurie zavisi rusija. Bet nei vienas ju ten neemigravo ir nesiruosia emigruoti ten. Kodel?

    IevaPievaAktualijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    O pas mane didzioji dalis giminiu rusijoje.As irgi daznai ten bunu. Na vyras kai ikirs geriau rusu kalba ,manau tikrai jis su malonumu paliks LT.
    Ten mes gyvenome kur kas lengviau ir geriau nei LT sekas vyro pusei.

    Anonimas

  2. 1

    man asmeniskai-grazi rusu kalba ir eidama mokykloje ja labai mokiausi ir egzamina laikiau ir svajojau isvaziuoti-bet kartais svajones lieka svajonemis

    suniukas

  3. 1

    Jūsų tarpe nėra tokių, mano tarpe yra net du žmonės. Vienas ne tai kad žavėjosi Rusija, bet tiesiog gavo puikų darbo pasiūlymą, su geromis sąlygomis, tad visų pirma išvyko laikinai, su mintimi grįžti, tačiau ir pasiliko ten :) o kitas tiesiog kilęs nuo Rusijos, bet visa gyvenimą gyveno Lietuvoje. Rusijoje o tėtis gyvena. Sukūrė šeimą Lietuvoje, išvyko į UK pagyvent ir galiausiai nusprendė, kad visa šeima keliasi į Rusiją, nors nei darbo ten dar turėjo nei kokį būstą įsigiję. Patenkinti abu žmonės :)
    Tikrai mažiau į tą pusę emigrajuo nei į kitas ES šalis ar JAV, tačiau galbūt tai lemia gyvenimo sąlygos, socialinės garantijos, pragyvenimo lygis. Juk į Afriką dažniausiai važiuoja irgi turistaut, o ne persikelt į vienkiemius kur vandens švaraus sunku rasti :) Tiesiog vakarų šalyse labiau išvystytas gyvenimas šių laikų žmonėms. Priimtinesnės valdymo formos, socialinės garantijos, pragyvenimo lygis.

    lydekaite

  4. 1

    Aš asmeniškai nesutikau nei vieno kuris taip "mylėtū" Rusiją,kaip tariate. Nesamonės kažkokios. Gal tik Rusų laikų pasiilgę,o ne tos šalies. Nereikia suprasti kitaip.

    Anonimas

  5. 1

    Man irgi norėtusi , kad visi tie kurie nemyli Lietuvos važiuotų į savo numylėtą Rusiją , bet negali, nes čia ala jų per gyvenimą užgyventi namai, butai ir turtai

    safyra

  6. 1

    As manau,kad daugiau ilgisi subirejusios tarybu sajungos laiku.Patys prisimena,ar tevai,seneliai yra pasakoje.

    grirute

  7. 1

    Ten algos kaip pas mum,na maždaug

    Anonimas

  8. 1

    Todėl kad ten neduoda užsidirbti daugiau

    Anonimas