• 3ats.

    labutis, sakykite kaip panaikinti vemalu kvapa is baldu? vakar vaikas sededamas nespejo atsistoti ir priveme ant naujo kampo, ta visa turini isvaliau dregnu skuduru, poto valiau su minkstu baldu valikliu, tryniau skuduru, su dantu sepeteliu, poto dar su vandeniu su milteliais... sendien vistiek atsisedus uzuodziu kvapa, gal zinote dar kokiu priemoniu kaip isvalyti kad nesmirdetu? :(

    rainbowNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Ytrink pabėrusi nemažą kiekį sodos, kuo ilgiau pslaikyk,ur susiurbk siurbliu

    Anonimas

  2. 1

    Su actu,butinai atskiestu, pabandykyte kur nors ant gabaliuko,nematomoje vietoje, kad neliktu demiu,gal audinys sureaguos su actu, dar kitokia deme gali buti.O siaip mano vaikas irgi yra viska pasaulyje apvemes.Virtuveje kilima jau pakeitem, baisiai vemdavo iki 3 metu, vegetatikas. Isplaudavau su chemijom visokiom, o kvapas tik su laiku isgaruodavo, nieko neatradau nuo vemalu kvapo, per ta ilga laika.Rubus galima isplauti, o baldus jau sunkiau, isigeria gyliai.

    liutukas

  3. 1

    Vakar kaip tik klausiau patarimo draugės kaip panaikinti iš čiužinio dvoką. Katinas prisysiojo ir smirda žiauriai!!! Su kuo tik nevaliau vis tiek užsiuodžia man tas kvapas. Tai draugė sake kad išbandytas reikalas - actas. Sakė jis išima kvapą, deda į šaldytuvą, kad nebūtų specifinio kvapo ir pan. Na aš bandysiu su actu čiut čiut pravalyt, aišku rpaskiest jį reikia su vandeniu.. gal tai padėtų ir tau?

    lydekaite