• 4ats.

    Sveikos mamytes prasau jusu pagalbos gal kuri esat susidurus po gimdimo susirgau gal pora men tik menesinem o dabar jau nesergu gal kokius 4 menesius ir labai dauk iskiru pagausejo tikrai ne nescia esu ,gal kuri zino ka reik gert ar vartot kad menesines pasiroditu ir kas tai galetu buti aciu?:)

    nebusiutauleleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0
  2. 0

    na čia galim paspėliot aks jums yra... bet near normalu, kad suaugusiai moteriai tokios nereguliarios mėnesinės būtų. Išrašo vaistus gydytojai kad sureguliuotų ciklą, taip pat ieško priežasčių kodėl šitaip yra, nes tai nėra normalu. Gal su skydliauke turite problemų, gal uždegimas koks gimdymo takuose, gal dar kas, neįsivaizduoju..

    lydekaite

  3. 0

    taip dekui labai as isvis nemaitinau nuo gimimo jo nes biski turejom promblemu bet man jo niekada nebuvo regulerios net pries nestuma budavo kad nebudavo po tris menesius taip dekui grizus leksiu pas ginekologe buna paskauda kairi sona kazi nuo ko ?

    nebusiutaulele

  4. 0

    jeigu maitini pati tai yra visiškai normal, nes maitinant mėnesinės danai būna nereguliarios, kartais net metus nepasirodo kol maitina. Bet nustojus maitinti arba praretinus maitinimų skaičių (kaivaikiukas pradeda gauti vis daugiau kito maisto) mėnesninės atsiranda ir po kiek laiko po biškeli atsistato į savo vietas.

    Jeigu nemaitinate jau ilgą laiką ir vis tiek tų mėnesinių nėra - reiktų pasirodyt pas ginekologę.

    lydekaite