• 9ats.

    Ar teko sutikti žmonių, kurie nemoka pasidžiaugti svetimo vaiko ar žmogaus pasiekimais?

    pastebejau kada zmogus talentingas, gabus, tai jo niekas nenori pagirti, pasidziaugti, o jei dziaugiasi ir balsuoja tai tik uz ''minedo'' tipazus, pvz sokti nemoka, ciuozti nemoka, dainuoti nemoka, bet visi ploja, balsuoja. Cia tautinis pavyduoliu bruozas kaltas? O jus mokate dziaugtis kitu pasiekimais?

    vinipukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    oi begale ju pas mus Lietuvoj ! o dar blogiau kai dziaugiasi apsimestinai

    busimamama2

  2. 1

    Teko,viena kart pabendravus,daugiau stengiuosi šalia jo neatsidurti.

    pavasarinuke

  3. 1

    teko-dziaugiasi tik nelaimem-klausia kaip sekasi ir laukia kazko blogo-tokiu zmoniu stengiuosi vengti

    suniukas

  4. 1

    Pažįstu vieną šeimą, kurie tikrai nemoka pasidžiaugti kitų sėkmėmis. Net ir sėkmėje jie mato kažką blogo. Tarkime mašiną vyras renkasi, sak ova čia tokią nusižiūrėjau, tokią... o jis ir tas š....ir tas š... arba tas pats su vaikais. Jų vaikas nuostabiausias, gražiausias,šauniausias, mes jį irgi pagiriame, rodome dėmesį, o mūsų vaikas kaip ir nuskriaustas jų atžvilgiu, nes nei jiems rūpi, nei ką :)) Galbūt jie ne specialiai šitaip, tiesiog toks žmonių tipas.
    Aš toks žmogus, kuris ir pagirs, ir paskatins, ir patars. o kalbant apie pigius šou nelabai ko gero ir žiūriu, tad ir nepalaikau tuos tipažus, kurie yra ne vietoje.. Man nepatinka.

    lydekaite

  5. 1
  6. 1

    yra, man pvz; po-ui ant tavo seimos pasiekimu.. nei as taves pazistu nei ka..
    ir man neidomu,nei ka tu valgai,nei su kuo miegi,nei kiek tau vaiku uzstate, jie genijai,ar daunai...

    Anonimas

  7. 1

    Mes nesame muzikologai,todel ir nesuprantam tikrojo meno.O gal tie talentai yra retai matomi,nevaziuoja i kokia Ariogala,kaip "minedo" tipazai.O tautinis pavyduoliu bruozas tinka ir Lietuvoj gyvenanciam lenkui,rusui ir baltarusui.

    grirute

  8. 1

    As asmeniskai labai dziauguosi uz kitu pasiekimus ir pastangas. Dziaugiausi,kai Ruta Meilutyte laimejo, arba kaip graziai soka Zuvedra..., dziaugiuosi visa sirdim,uz zmoniu sugebejimus...

    liutukas

  9. 0

    Yra tokių,mano mama taip sugeba :-\ Bet tai yra normalu,kaip pats neturi tokio gyvenimo kokio norėtum,kai per vėlai supranti,kad ne taip reikėjo gyventi

    Anonimas