Atsakymai

  1. 2

    na manau jei visos rasy kas nepatinka, tai tik susikirsins tarpusavy. gal tegul nieks neraso ir bus ramiau

    busimamama2

  2. 2

    su kuriom sutampa nepastebėjau, bet gal su dauguma jei nuomonės vienodos :)

    dėl narių, kurios erzina.. kažkaip tam net neturiu laiko gilintis. Aš atsakau ką žinau, kur matau jog gal įdomus klausimas ir galėčiau pasidalinti savo nuomone. o atskirai su narėm santykių nesiaiškinu tikrai kas patinka ar nepatinka. TIkrai neturiu dabar antipatijų. Visokių žmonių yra gyvenime ir visus reikia priimti bei išklausyti. TIkiu kad ir aš ne visiems patinku savo pažįstamiems.

    lydekaite

  3. 1

    cia nereikia vieni kitu papjaut,jei tau svarbu uzduot klausimas,ir zinot atsakyma,tam ir forumas.As pasiskaitau kas man idomu,noriu parasau noriu ne savo nuomone,neizeidziant kitu.o ne kad is neturejimo ka veikt rasyt nesamones.

    jollita

  4. 1

    Kiekvienas turime savo nuomonę ir tikrai nesmerkiu tų su kuriomis nuomone nesutampa.

    pavasarinuke

  5. 1

    kaip kada, bet stengiuosi nekreipti dėmesio, jei kokia akiplėša šiaip net nediskutuoju

    safyra

  6. 1

    na gal ne nuomone bet visad paskaitau Jolkos atsakymus nes visad teisingi ir geri

    vejune

  7. 1

    O man visada patinka lydekaitė.Atrodo,kad apgalvoja ir tik tada viską išsamiai parašo. O įdomiai ir naiviai dar vaikiškai klausinėja yuki. Aš nesislepiu po anonimu,o iš tiesų nesu prisiregistrausi.Įlendu tik paskaitinėt.Vaikai jau nemaži ,tai nėra noro registruotis.

    Anonimas

  8. 1

    Kaip kada sutampa nuomone,kartais su viena nare,kartais su kita.O nepatinka kai komentuoja neitikusius atsakymus,mes jug visos turim skirtingas nuomones.

    grirute

  9. 1

    Esu be emocijų čia esančioms mamoms,bet su sava nuomone :-)

    Anonimas

  10. 1

    neseku nariu, net negaleciau ju ivardinti, man svarbu ne narys, o atsakymas ar klausimas, o ka ten raso, tai nebutina aklai tiketi, nes zmoniu nuomones keiciasi, kada savo klaidingos nuomones zmogus nekeicia, stai tada gal blogai, bet tokiu cia gal nebuna. nes mes cia to ir renkames, kad pasimokytume ir suzinotume kazko naudingo, o koks narys tai raso man net neidomu, gali tai buti ir anonimas, nes man svarbu koks ats, o ne koks narys

    vinipukas