• 7ats.

    ka daryt, jei baigiasi pienas, o 2,5 men. kudikis labai nori kruties?

    mergaitei 2 su puse menesio man baiginejasi pienas, o dukryte is buteliuko negeria, labai verkia nori kruties, o as jauciu kad ji tuscia, kai reikdavo palikti kudiki nutraukdavau piena bet negeria, klykia spjauna lauk,,kaip pripratinti juk reiks gerti kazkada misinuka

    blykstMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    būna pieno krizės, kai atrodo jau tikrai to pienuko mažai, bet krizė praeina ir vėl viskas susidėlioja į savo vietas. Glauskit prie krūtinės itin dažnai, dažniau nei dažnai - taip padaugės pienuko, aišku ne per vieną dieną. Vaikiukas tiesiog pripratęs taip valgyt ir jam nesuprantama kaip galima valgyti iš ne krūtinės :) vieni vaikai pripranta, kiti vaikiukai laaabai sunkiai. Mano pvz nepriprato nė pro kur, nors aš tik arbatėles, vandenuko davinėjau, bet neėmė ir viskas, iš karto prie puodelio keliavome..nei soskyčių forma nei firmos - niekas jam neįtiko.
    Dirbtinai tik nenusitraukinėkit, o būtent vaikiukui duokit traukt labai dažnai. Kai nusitraukinėja pienuką pientraukiu ar rankomis - stimuliuojami ne visi pieno liaukos taškai, tad ir palaipsniui tie taškai aprimsta, ima vis mažiau gamintis, o vaikiukas stimuliuoja beveik visus taškus, o jeigu dar keisite žindymo padėtį vis tai iš viso visus taškus turėtumėte stimuliuoti ;) laikykitės, gal dar ne viskas prarasta. Būna istorijų, kad moterys jau kurį laiką nemaitinančios, kai po lašiuką išbėga pieno, vėl pradeda maitinti, stimuliuoja tas pieno liaukas dažnai ir vėl to pienuko atsiranda iš didelio noro. O gal ir jums taip nutiks? :) sėkmės!

    lydekaite

  2. 2

    Kol nepasibaige visiskai pienas stenkis kuo dazniau maitint.Gal jai nepatinka buteliuko soskytes forma?

    grirute

  3. 1

    Kodėl sakote, kad reiks gerti kažkada mišinuką? Galima puikiai sėkmingai žindyti kad ir iki 3 metų, jei tik norėsis. Žindykite kuo dažniau, taip pat ir naktį, ir viskas susitvarkys. Kūdikis ne toks kvailas, kad taip greit iškeistų mamos krūtį į kažkokį guminį surogatą ir negyvą iš miltelių pagamintą "pieną".

    marcipana

  4. 1

    Kolkas kuo dazniau duokit kruti,gal padauges pienuko.O kas liecia buteliuka,tai gal forma nepatogi jai zinduko,maniske negere is nuko,o nupirkom avent ir viskas ciki buvo,nes jo forma kaip kruties.Koki buteliuka naudojat?

    zdraica

  5. 1

    Teko girdėt kad yra čiulptukai buteliukams specialiai negeriantiems iš įprastinių.

    Anonimas

  6. 1

    Stenkites gerti kuo daugiau vandens,skatinanciu pienuko gamyba arbateliu,bei vaikutį dazniau prie krūties glauskite jei nenorite vargti su šaukšteliu girdant mišinėlį.

    pavasarinuke

  7. 0

    glauskit dažniau prie krūties, pati normaliai pavalgykit, gerkit daug vandens ir bus ok viskas. vitaminų pagerkit.maniškiui buvo du kartus augimo šuoliai, verkdavo,nes pieno neužteko, mišinuko irgi negėrė, bet maitinau pastoviai ir greitai tio pienuko nebuvo kur dėt:)

    Anonimas