• 13ats.

    tiesa ar mitas kad daznais atvejais pries gimdyma paleidzia vidurius?

    sianakt atsibudau nuo stipraus pykinimo maniau vemsiu bet nieko neisejo o po keliu min pradejau viduriuot ir jauciaus labai blogai o dabar atsikelus ryte tiesiu taikymu vel i tuoleta ir jauciuos tokia kaip trenkta, na labai silpna. apsinuodyt negalejau tikrai niekuo

    sandija1Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Manau kad mitas.

    Yuki

  2. 2

    mitas.
    jums gal stresas daro savo? gal tikrai ką suvalgėte. Dabar organizmas įaudrintas, reaguoja į viską perdėtai :)

    lydekaite

  3. 1

    Man taip nebuvo, nes as vykau i ligonine be sarremiu, o tos kurios saremiuoja, turbut ir issikakoja

    Pabuciuok

  4. 1

    nepasakyciau kad buvau suviduriavus,tik tiesiog pora kartu nuejau to reikalo dazniau negu kad iprastai:)

    zdraica

  5. 1

    Aš manau, kad čia kiekvienai individualiai. Man taip nebuvo :)

    Mistikute

  6. 1

    Bet tikra tiesa yra,kad norisi tuštintis

    Anonimas

  7. 1
  8. 1

    na , kaip kam, man asmeniskai buvo taip. Kai turejau gimdyti dukryte, atsikeliau ryte plautis indu, plaunu ir kad supykins... pora kart vemiau, poto paleido vidurius, ir tuo paciu pykino, kol laksciau i wc nesupratau net kad jau saremiai prasidejo, kol nepradejo stipreti jie tol nesupratau, galvojau apsinuodyjau, bet kai pasidejau laikrodi ir paziurajua kas kiek laiko uzspazmuoja, ir pamaciau lygiai kas 10 min iskarto i ligonine vaziavau, pagimdziau po 2 val.
    Na o su antruoju tai vakare po visu lauku darbu ( dirbau specialiai nes norejau pagimdyti pagal data) tai vakare prigulau 21:45 i lova, tik pliupt vandenys... ligoninej buvau 22 val, bet gimdymo dar nebuvo, apziurejo sake ligi ryto prasides saremiai, nuvede i gimdykla, vaikstau sau patenkinta, rubelius susidejau, ir 23 val prasidejo vemimas stiprus, pykinimas... kai tik gyd ateidavo tai as vis vemdavau arba wc sededavau ir vidurius paleido ir viska.... poto 12 val nakti jau nebeleido lakstyti, stovejau prie lovos, atejo gyd. ir sako gulames gimdyt, buvo sokas, nesitikejau kad taip greitai, bet jau kai pagulde kol batus uzdejo, spejau parekaut biskiuka ir 00:20 jau buciavau savo vyruka :))))

    rainbow

  9. 1

    manau tavo stresas uzslopintas-vis tik toks svarbus ivykis arteja.as suviduriavau po gimdymo antra diena

    suniukas

  10. 1