Atsakymai

  1. 5

    Tu gal Sandija žinai kada buvo mylu mylu, bet apvaisinimas pats vyksta iki 72 valandų, nes spermiukai aktyvūs būtent tiek valandų :) tai per tas tris dienas sunku pasakyti kada tau užkibo, beje ir vaikučiai individualiai pilnai pribręsta gimimui. :) vienam gal reikia pora dienų daugiau pasibūt mamos pilvely, o kitam ir savaitės reikia ilgiau patupėt. Kitoms mamos taip ir neprasideda gimdymo veikla tai tenka skatinti.. na dar neskubėk o gal tavo leliuku dar noris pabūt savaitėlę kokia :) o gal užkibo tau tik būtent tą trečią dieną po mylu mylu :) termino diena yra apytikslinė, kad oreintuotis kada maždaug gimdyti ;) nesijaudink, vis tiek ateis tas laikas :) laikykis!

    lydekaite

  2. 3

    sunkiai matyt, kam taip "iseina" man su pirmu buvo terminas 10 o gimdziau 9, o su antru 20, o gimdziau 18 :)

    tikmama

  3. 3

    Aš gimdžiau, bet man skatino termino dieną. Aš tai kiek paskaitau, kiek matau tendenciją, kad vieną kitą dieną mamos vis pernešioja.

    lydekaite

  4. 2

    Be to sąrėmiai man prasidėjo 19h. vakaro , o visą dieną vaikščiojau kaip niekur nieko :D puikiai pamenu, sėdim, taip ramu, mezgu šuniuko žaislui liemenę, vyras šalia žiūri tv aš prie jo prisiglaudusi, tik staiga kažkas ne taip :D oi sakau kažkas keisto, po 15min vėl tas pats ir vis stipriau, galiausiai 23h susivokiau, kad tikrai reikėtų važiuoti, tai štai taip pragulėjau visą naktį gimdykloje su širdelės tonuso aparatu, klausiausi kaip plaka mano mažytės širdis. Tuktuk tuktuk tuktuk , kaip arkliukas, kad tuksentų kanopomis į grindis :)

    safyra

  5. 2

    Mano ginekologė pagal mėnesines sakė , kad gimdysiu spalio 17d. ginekologas pagal echo sakė , kad pagimdysiu spalio 25d. , kai gulėjau ligoninėje dėl negalavimų tai mane prižiūrintis daktaras Riauba spėjo, kad spalio 28d. taigi spalio 25d jis man atliko gimdos kaklelio apžiūrą ir paleido namo, o ant rytojaus jau atvažiavau su sąrėmiais išgulėjau per naktį ir spalio 27d 13.58val. pagimdžiau savo princesę :). Taigi, nei vienas neatspėjo. Bet jau geriau būtų daktaras Riauba atspėjęs, nes jis man sakė, kad mano gimdos kaklelis nepasiruošęs dar, taip ir buvo. Man suleido skatinamųjų , lipau sienomis iš skausmo, su lyg paskutiniu stumtelėjimu įplyšo gimdos kaklelis, žvėriškai skaudėjo, plyšo ir vidinė , bei išorinė lūpos, kai siuvo viską jaučiau, nuskusminamieji nei truputį nepadėjo, bet buvo nesvarbu, nes glėbyje turėjau savo mažylę :)

    safyra

  6. 2

    Gimdžiau termino dieną, o iš ginės žodžių supratau, kad arba jos nelabai tiksliai nustato terminą, arba mažai gimdo termino dieną :) Čia aš tik apie savo miestą kalbu :)

    Mistikute

  7. 2

    man pagal menesines sendien termino diena..labai noreciau sendien ir pagimdyt :)

    sandija1

  8. 1

    be 3val termino diena butu buvusi, kadangi skatino gimdyma, tai anksciau gavosi, bet tos 3h kaip ir nesudaro ginekologes spejimo nepataikymo, gal cia ir psichologinis momentas, nes lauki butent tos dienos....

    vinipukas

  9. 1

    Zinoma kad taip buna.Ir gan daznai :)

    Anonimas

  10. 1

    As pagimdziau ta diena kaip ir turejau,bet buvo vistiek netiketa,nes nesjutau nieko iki vakaro,net nesitikejau ,kad siandien,ir gydytojai susipainiojo,buvom susitare po 3dienu cezario pjuvi daryti,o va pagimdziau kaip ir turejau,ir pati,be jokiu nuskausminamuju,tai va mus apgavo daktarai ,paskirdami kita data,nors tikroji diena buvo aiski :)

    apelsine