Atsakymai

  1. 3

    Faktas,kad ivyko skyribos.
    Ir jie jau nebeseima.
    Jis dabar gyvena su tavimi, o tu taip pat pasirinkai vyra, jau turejusi is pirmos sntuokos vaiku.
    O del ko, ir kieno puse kalta ,tai neturi ju praeities teisti ,ar menkinti zeminti jokios teises.
    Taip pat, skelbti pasauliui,kad kokia pasileidusi jo vaiku motina.
    Tai jos reikalas,ir jos gyvenimas.O ne tavo.
    Kitas dalykas jo vaikai.
    Uz savo santikius, su savo vaikais ,atsakingas jis tik pats, o ne tu turi daryti savo potvarkius.
    Geriausiai pati nesikiski ir nepamokslauki.
    Issiaiskins kaip nors patys.
    Man atrodo, kad daugiau tu pati nuteikinejis savo vyra tam, kad kiltu tik daugiau gincu tarp jo vaiku, ir ju motinos.
    Nes faktas, kad labiausiai tave nervina, kad tavo vyro pinigai plaukia deje ne i tavo kisene, o i tokiu "blogu" ir nedingos buvusiosios saskaita.
    O vaikai .labai greitai pajaucia neapykanta jiems. Kai dar pati nespejai susivokt, kaip ju nekenti,jie jau tave pacia perkando.
    Ir be abejo,savo dalimi su tavimi dalintis neketina.
    Todel ir ju motina, nenuostabu kad patampa ir Ku... ,ir visu tuo ka manai zinanti apie ja.
    Ir nesvarbu is kieno lupu. Vyro,ar kaimynu.
    Net jei pati buvai liudidnke kokio ivykio, tik save pati isjuoki ir zemini,kitus "iskilmingai" sakydamas "tiesas-netiesas"

    Anonimas

  2. 1

    Na tu juk nematei ar ja dulkina kas ar ne,o aplinkiniai gali daug ka lot.O vaikus jis privalo islaikyt,bent iki pilnametystes.O vaikam ji visada bus mama,kuri jais rupinasi ir augina,o jis bus neatsakingas tevas.

    zdraica

  3. 1

    Visų pirma siūlyčiau nelįsti į jų praeitį. Vis dėl to vyras turėjo kitą šeimą prieš jus ir kažkada buvo kažkokie jausmai, bendras gyvenimas. Turėtumėte visų pirma gerbti vyrą ir jo buvusį pasirinkimą, o ne vadinti kaip tik įmanoma nesvarbu kuo ji ten užsiminėja.
    Kitas dalykas alimentai kiekvienam vaikui yra būtini iš tėvų, todėl jis privalo mokėti. Nesutinku, kad jeigu nuteikinėja ar dar ką nors daro su vaikais, ar vyras darbo neturi ir pan galima nemokėti alimentų. Jeigu neturi iš ko, suprantama nemokės, bet kai tik bus proga būtinai turi toliau mokėti alimentus savo vaikučiams iš pirmos santuokos.
    Mano vyras turi du vaikučius iš pirmos santuokos, tačiau moka alimentus be jokių atsikalbinėjimų. Tai jo vaikai kaip ir mūsų bendras vaikas ir apie jo buvusią aš neturiu teisės ką nors sakyti, kaltinti, vadinti ir t.t. tai jo vaikų mama, puiki moteris, puikiai tvarkosi viena. Gyvename užsienyje todėl tas bendravimas su tėčiu ir vaikais yra jau kiek atšalęs, vaikai irgi dideli 12 ir 14 metų. Vis primenu, kad paskambink vaikams, pašnekink, paplepėkit, siūlau atsivežti atostogoms pas mus.. kol gyvenom Lietuvoje tai pas mus ir nakvojo vaikai, pasiimdavom kur į kelionę prie ežero. TIesiog tai jo vaikai, kuriuos irgi turiu priimti kaip vyrą. Gavau vyrą su vaikais, vaikų negaliu už borto palikti... o kad ten jų gyvenimas bendras nenusisekė tai ne mano reikalas. Nei dėl ko nei kas kaip kur žinau tik detales. ANaiptol vienas vienaip sakys, kitas kitaip. Ir faktas, kad per skyrybas vieno kalto nebūna.
    Siūlyčiau nelįsti į jo praeitį ir kaip tik paraginti su vaikais šnekėti, skambinti skaipu, telefonu, pasikviesti pas save pasibūti. Jeigu mama jų tikrai nuteikinėja tai čia jau jos kvailas mąstymas, bet manau po kiek laiko vis tiek vaikai norės su tėčiu kontaktuoti, vis dėl to vaikai yra gan dideli ir greitai daug ką supras.
    O šiaip prostitutė ar ne prostitutė ne jūsų reikalas. Ji yra jūsų vyro vaikų mama iš pirmos santuokos. Gerbkit bent kažkiek tų vaikų mamą nesvarbu kas ji ten tokia.

    lydekaite

  4. 1

    taip kartina tik ne zmonos buvusios o vaikai...........

    Anonimas

  5. 1

    nesusiduriau su tuo, bet tevas privalo padeti islaikyti ir rupyntis vaikais nesvarbu tie vaikai is pirmos ar is kelyntos santuokos...o jis moka alimentus, ar jam skaudu del to, kad zmona buvusi nuteikineja vaikus pries ji? ar pats ir nerodo didelio noro su jais bendraut? kokia jo buvusi zmona tai yra jo rupestis, pats tokia issirynko, vysada stebiuosi kaip vyrus apsuka tokios gudrios kekses, o paskui vyrai vaidina vargsiukus, nuskriaude mat, o normalios, ne tokios pislios ir del turtu nepametusios galvos moters nenori. tai jo gyvenimas,nors ir buves, bet yra vaikai, nesikisciau ysvis.

    Anonimas

  6. 1

    taip vaikais privalo rupintis ,viena is pareigu moketi alimentus-tik aisku blogai jei buvusi nuteikineja vaikus pries teva,mokejimas graziai issiskirti yra retas gebejimas -nors vaikai yra gana dideli ir turetu prisiminti koks tetis buvo kol gyveno kartu-gal ji tiesiog neleidzia?nors kaip yra sakoma vienas del skyrybu niekada nebuna kaltas

    suniukas

  7. 1

    Na gal jums ir nepatiks,bet tevas irgi privalo rupintis vaikais ir padeti juos islaikyti ir nesvarbu ar is pirmos santuokos tie vaikai,ar is 10-tos.

    Jolka123

  8. 0

    Lydekait.. bandziau bendraut neimanoma. vasara isleistuves dariau i vokietija jiem neitiko. Taip pavakarojimus darem su jo teciu niekas neitiko. Mane tik izeidineja, vadovauja kur miegot mano namuose ir dar maisto nevalgo nes ne taip darau kaip mama. Su tevu jie nebendrauja dabar nes mama neleidzia kad nepapasakotu tevui kaip mama gyvena. Nes ji uzsiima prostitucija!!!pati atvaziuoja ir klausia kur det uzdirbtus pinigus tai ar cia normalu???? is tevo ateme sunu buvo teismai o net kvietimo i teisma jam neatsiunte is vokieciu. Ir as nesikisau kol ji nesikiso. Vaikai tevui primena kad tetis drauge turi jau du metus,o dabar dar ir vaikas.. O patys teti visaip vadina nors jis begalo tuos vaikus myli,tik siuo metu ner galimybes padet finansiskai nors jie ir taip pasalpas geras gauna,tevas visa turta jiem palieka. Mes daugiau nenubiednesim duosim teismui ir mokesim pacius maziausius gales uzsikist,bet tada uzdarysiu namu duris. Jai nereik tecio teciu vadint tai gales su motina gyvent o kaip uzaugs supras gal kazka..

    lelija12

  9. 0

    Lydekait.. bandziau bendraut neimanoma. vasara isleistuves dariau i vokietija jiem neitiko. Taip pavakarojimus darem su jo teciu niekas neitiko. Mane tik izeidineja, vadovauja kur miegot mano namuose ir dar maisto nevalgo nes ne taip darau kaip mama. Su tevu jie nebendrauja dabar nes mama neleidzia kad nepapasakotu tevui kaip mama gyvena. Nes ji uzsiima prostitucija!!!pati atvaziuoja ir klausia kur det uzdirbtus pinigus tai ar cia normalu???? is tevo ateme sunu buvo teismai o net kvietimo i teisma jam neatsiunte o sunelis uz dvirati motinai pasirase

    lelija12

  10. 0

    Isklausiau jusu nuomoniu. As neprivalau priimti jo vaiku,jai jie nesugeba gerbti manes,nes daug buvo bandyta sutarti. Antra as turiu teise pasakyti zodi kai kisasi jie i musu santykius,nes pati issiarde santuoka,ne as isardziau,ir ji neturi teises nuteikinedama vaikus pykdyt mus. O trecia jai turetumet toki pavyzdi kai as tai jusu kalba apsiverstu tikrai 180 laipsniu tikrai. Vaikas gyveno su tevu bet tete blogas buvo. As isvis galvoju eit i teisma ir atimt vaikus. Dabar tvarkomes nama poto jai pavyks ir versliukas bus o tada eit i teisma ir globa teistis. Niekada negalvojau kad tokiu moteru yra ir netikejau saviskiu kol pati nepamaciau kas ji per zmogus,net pati nesigina kad kalta yra tik atvaziuoja vaidina pavyzdinga ir seima ale geraja. O Vokieciuos prostitute dirba vat saunu. reikejo neklaust patarimo nes tik nervas ima. Motina taip primokinus suneli kad net ir ranka pakeles buvo pries mane

    lelija12