• 11ats.

    Mamytės, reikia patarimo. Maitinu pati, bet mano naujagimis nesitraukia perkart viso pienuko is krūties. Arjus nusitraukinejat pieną tarp maitinimu? Klausiu, nes jaučiu pati kad krūtyse yra pieno, kartais net skauda nuo pažaisties.

    JustvaidaSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Kam sitaip kankintis?? Jei vistik nusprendem maitinti MP, tai ir nusitraukit ta piena, nes gali liudnos pasekmes buti.

    Yuki

  3. 2

    ir as nenusitraukineju. pacioj pradzioj tai buvo viena kart atsirades skaudus sukietejimas, auksta temperatura. vos nebuvo mastito.galvojau, kad reikia visgi nusitraukinet, bet po keliu dienu issimasazavimo dingo negerumai. ir toliau nenusitraukdavau. kadangi tai nesikartojo padariau isvada jog nereikia nusitraukt

    busimamama2

  4. 2

    Aš neišsitaukinėdavau, palikdavau taip kaip yra, o jeigu labai jau verždavo, skaudėdavo tai šiek tiek nutraukdavau, kad nebūtų didelio diskomforto, greitai ir maitinimo laikas ateidavo.. maitindavau be grafiko, po daug ir ilgai.. dabar dar normalizuojasi pieno kiekio gamyba pagal vaikučio poreikius, todėl pienuko prisigamina per daug, tačiau laikui bėgant vaikučio poreikiai valgyti ims didėti ir pienukas kažkiek susilygins pagal vaiko poreikius, todėl nebus paskui to pertekliaus didelio :)

    lydekaite

  5. 1

    jei skauda nutraukinek ir masazuok krutis

    juvrate

  6. 1

    Miela Justvaida,
    pieno ištraukinėjimas tarp žindymų būtų dirbtinis pieno gamybos krūtyse skatinimas. Geriau pasikliaukite savo kūdikio natūraliai noru žįsti išreiškiamais poreikiais, ir leiskite pieno gamybai reguliuotis pagal PAKLAUSOS IR PASIŪLOS dėsnį >>> http://www.zindyk.lt/?p=296

    Kazimieras_Vitkauskas

  7. 0

    Cia apie žindymą radau darbą gerą. Tikiuosi jus rasit atsakymą i savo klausima. As tai radau.

    http://m-d.lt/referatai/zindymas-reiksmingiausias-momentas-motinos-ir-kudikio-gyvenime/

    Anonimas

  8. 0

    Pries maitinima nutraukint biski, kad vaikui leng iau paimt butu kruti. Po maitinimo saldykit kopusto lapu. Tik ant spenelio nedekit. Susinormalizuos po 2 savaiciu. Netaip skaudes krutis. As taip dariau, patare krikscioniskuose gimdymo namuose, esu jiems dekinga. Jokiu budu nenutraukinekit pienuko tarp maitinimu, ta prasme viso pieno.

    Anonimas

  9. 0

    Liūdnų pasekmių nebus tikrai, atvirkščiai, tik labai geros pasekmės šiuo atveju gali būti, jei jau turit tiek pienelio tai tik džiaukitės ir saugokit jį. Visoms mamytėms taip pradžioje būna. Taip jau yra, kad pradžia gali kelti kažkiek diskomforto, bet po to jokio diskomforto nebeliks bus tik gražios akimirkos ir nuostabus artumas su mažyliu ;)

    Pabuciuok

  10. 0

    man taip pat buvo, bet pienuko nenusitraukinedavau, tiesiog dazniau glausdavau vaikeli prie kruties, o praejus geram menesiui pienelio gamyba susinormalizavo :)

    Pabuciuok