• 7ats.

    ka dedate savo vyrams i darba kuriu darbe nera mikrobanges ir nera normaliu salygu valgymui?

    Mano vyras vairuotojas, tai kur pavalgyti padoriai nera. jei nieko neidedu, tada tenka ta slamstina maista pirkti degalinese. anksciau dedavau sumustinius, o sustojes degalineje nusipirkdavo tik arbatos, bet sumustiniai jau igriso, buvau pagaminusi cebureku, tai jau visus suvalge. tad galvoju, ka butu galima pagaminti dar?

    AnonimasMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    tiesa misrainiu prisideda ar taip kokiu darzoviu. jis dirba miske, tad ten iprates valgyti salta maista, ir kai grysta jam jau buna viskas i lekste sudeta.

    tikmama

  2. 3

    tai labai kazko "nerealaus" neidedu. sumustinius, kartais buna isipila saltibarsciu kuriu bunu padariusi, bulviu pasikepa, makaronu pasikepina nuo ryto, dar priedo kokiu sausainiu ar bandeliu isideda(megsta saldumynus),

    jusu vyrui galbut sumustiniai pabode, todel, kad viena ir ta pati desra. pvz mano vyras labai megsta: duona, lyditas surelis su kumpiu, deryte ir agurkas, tai prisideda kiek telpa i dezute. :)

    tikmama

  3. 3

    Savo vyrui prigalvoju irgi visko.. nors ir yra mikrobangė, bet jam stoja skrandis nuo taio šildyto maisto, todėl nesinaudoja.
    Dedu daug ką:
    -salotas įvairias su duona (pvz salotos su lašiša, salotos su ridikais ir virtais kiaušiniais, salotos su tunu, pridarau baltos mišrainės ir kad stipriau būtų įdedu dar kokios savos keptos kalakutienos kulšelės ar sumuštinį, taip pat su raudona mišraine, su krabų mišraine ir pan.

    - kepu varškėtukus, jie ir šalti labai labi skanūs.
    - neseniai pradėjau dėti tokius kaip kebabus. Su tokio blyno pirktinio (galima ir pačiai išsikepti kaip lietinis panašiai) pertepu česnakiniu padažu, sudedu salotos, agurkų, pomidorų, mėsytės kokios nors, padažo dar šiek tiek,, na ką turiu tą dedu, suraitau suspaudžiu ir laaabai skanu kaip tikras piktinis kebabas, tik jis naminis :)
    - sumuštinius irgi dedu, bet darau jau nepaprastus, nes tie irgi įgrįsę ;D paskrudinu duoną, margarno čiut, tada salotos lapą, aurko skiltelių, skiltelę pomidoriuko, ridiko ir tada tik ant viršaus mėsytę. Būna nuperku hambrgerių bulkučių ar hotdoginių bulkučių tai ten prided daug daug daržovių, mesytės ir labai skaniai sueina..
    - dar dedu šaltus kepsnius, su duona ir daržovėm.
    - kai labai skuba ar nesu padarius ko, pasipjausto kumpelio juostelėm, sūrio juostelėm, duonos
    pasiskrudina, daržovių ir va toks maistas būna :))
    - Prikepu krabų lazdelių tešloje, įdedu majonezo su krapais ir daržovių..
    dabar jau kažkaip nebepamenu ką dar dedu, šiuos dalykus dažniausiai dedu vyrui į darbą :))

    lydekaite

  4. 2

    Jei darbas laukuose,tai dedu i termosa, o jei pastate,ten kur yra elektra,dar ne viename kolektyve nebuvo problemos, susimetus visiems po kelis litus kur pasistyt mikrobange kamputyje,ar keliems padeklams pasidet maista kad ir ant keliu.
    Svarbu kad kas tik pasiulytu tokia ideja.Nors ir nini patogumui,manau nieks neatsisakys.

    Anonimas

  5. 1

    Moniqtea,gali iškepti bandeles su lašinukais,skanu ir sotu.Galės prie jų arbatą arba kavą užsigerti.Jeigu mėgsta kiaušinių išvirti kietai,įdėk indelį su majonezu, vaisių (kokių obuolių, bananų, mandarinų).

    Anonimas

  6. 1

    as dedu ir pusryciam sumustinius visada padarau ir pietus sudedu ir kai pati dirbdavau taip darydavau-manau tai rupestis vyru.

    suniukas

  7. 1

    ka dedu-kol nebuvo mikrobanges pietus dedavau i termosa ir buvo gerai islaikydavo-mes pirkom neis brangiuju,atsisesti ras kur trmosiuka ant keliu-skanaus;-)

    suniukas