• 17ats.

    ar laisva ranka, ramia sazine dedat mazuju nuotraukas i facebook? as pvz turiu keista baime, kad nuziures, kazkaip atrodo uzaugs ir pati des ka nori, buvau ydejus kelias, bet artimiausiems zmonems perziurejus istryniau...

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Nedejau ir dar tikrai greit nedesiu.arba isvis nedesiu.fb matys nuotrauka ne tik dtaugai bet ir nepazistamų zmones.man nepatinka, nea foto yra asmeniska.kiti deda-pasiziuriu, grazu bet savo nedesiu

    busimamama2

  2. 3

    Aš neturiu tokios baimės, bet leliuko nuotraukų nedėjau kur visai mažuliukas buvo. Kelių mėnesių tik įkėliau. Vis kažką įdomaus įkeliu, bet ne tai kaip kitos mamos kelia ir kelia tą patį per tą patį. Su anuju sijonu, su naujom kelnėm, čia nusišypsojo, o čia daugiau nusišypsojo, o čia ranką pakėlęs stovi, čia kakoja, čia išsiterliojo :)) ne ant tiek keliu.. įdomesnes gal šeimos, su savim su tėčiu įkeliu.. vis dėl to užsienyje gyvenam tai ir tėveliai įlenda pažiūrėti ir draugai pasiilgsta, pasižiūri. Negi kiekvienam siuntinėsi, kas norės pažiūrės :)

    lydekaite

  3. 2

    na, man mažylių nuotraukos netrukdo.
    būna laikotarpis, kada visi deda foto iš išleistuvių, šimtadienių, vėliau - vestuvių, tad normalu,kad pasipila ir vaikų foto

    Talvi

  4. 2

    Del paskutinio "anonimo" pasisakymo. As irgi tokius dalykus apie Facebook esu girdejusi. Sunku patiketi. Bet jei tai ir butu tiesa, tai ir tegu buna taip. Nieko prisidirbus nesu, tai ir nieko nebijau :} Nors yra Facebook'e anketos panaikinimko funkcija, kur is esmes turetu issitrinti ir visa anketoje esanti informacija.

    Yuki

  5. 2

    antras anonyme, tikrai nesmagus dalykas, jei sitaip, o pyrmas anonime ko nori, nesupratau tavo klausymo?

    Anonimas

  6. 2

    ne nededu ir ne todel kad nuziures kazkas, tiesiog zinau kad vyksta photoshopai ir pedofilai pasinaudoja vaiku veidais pridedami juos prie nuogo vaiku kuno taip parduoda kitiems ir tt tokie dalykai plinta tarp pedofilu labia greitai. As bijau kad mano vaiko veidas su nuogu kad ir kito vaiko kunu neatsidurtu porno websituose.

    vejune

  7. 2

    Tikiu kad jei kazko bijai, tai ir prisisauki tokius dalykus.
    Dedu savo sunaus foto, video i Facebook, bet jo foto yra matomos tik tiems, kurie yra mano drauguose. Nematau cia nieko bloga :)

    Yuki

  8. 2

    aš nededu ,ir nedėjau taip pat. ne kiek dėl nužiūrėjimo,aplamai nemėgstu tokių dalyku,tiksliai nė nepaaiškinsiu.Nužiūrėti manau neįmanoma,čia tik įsitikinimas. Juk kiek tada būtų vaikų nužiūrėtų,juk jų gausybė internete,kuriuos deda mamos. o ir įžymybių,ne tik lietuvos bet ir viso pasaulio vaikai būtų nužiūrėti :))

    Anonimas

  9. 1

    as irgi turiu abejone... is tikro nuotrauku nededu bet turiu viena gera video tikrai verta $10 000, o gal ir visa $100 000 vaikas 1.1m kaime pykstasi su parsavede kiaule mat si maitinti ji atsisako is tikro mirtinas video tai niesti nagai issiust konkursui, bet kartu ir abejoju gal ateityje vaikui bus geda del jo naivumo..

    villllija

  10. 1

    kas kiek laiko ikeliu vis po kokia nuotrauka pazymejus kad rodytu tik draugams, o drauguose tik 20 zmoniu: seimos nariai, keli bemdradarbiai ir drauges. taigi visi zmones savi ir tikrai nera kam nuziuret.

    Anonimas