Atsakymai

  1. 1

    manau kiek esu girdejusi dar daugiau issalinsite.ten heminiu budu ir daro,manau stegtis maziau dazyt,aisku jai dazote.

    sveiki

  2. 1

    Plauku tiesinimas is tikruju tik gadina plaukus. Joks mechaninis ar siluminis poveikis plaukams,priverciant juos suktis ar issitiesinti,ta kryptimi ar sandara,kas nera naturaliai duota gamtos. Niekada nebuvo ir nebus geris. Isskyrus pakeista akims,ju vizualia isvaizda.

    Anonimas

  3. 1

    O ar naudojate kondicionierių, kokias nors kaukes plaukams? mano plaukas irgi toks kuris veliasi vis, bet man labai padeda kartą per savaitę plaukų kaukė ir kondicionierius. Plaukai pasidaro švelnūs, kad kaip ten bevelčiau jie vis tiek puikiai šukuojasi.
    Dėl tiesinimo keratinu negaliu patarti, patirties neturiu. Lyg minėjo kažkuri mama čia, kad ne amžinas dalykas, po kelių mėnesių vėl plaukai pasidaro tokie patys besiveliantys ir lyg kenkia plaukui.
    Gal pakomentuos apie tai kas tiksliau žino :) man gelbėja syos kondicionierius su žaliais apvadais. Būtent šitas plaukus padaro labai švelnius ir nesiveliančius :)

    lydekaite

  4. 0

    Galite ne tiesinima darytis, nes jis nelaiko, kazkoks sudas yra... Bet tik kauke. Man kai tiesinimas buvo padarytas, plaukai tikrai sutvirtejo ir atsigvo, augt pradejo. Taip kad pati kauke tai gera, tik tiesinimo nesidaryciau dar karta, nes man laike 4dienas, nors ir laikiausi visu nurodymu kaip islaikyt ji kuo ilgesni

    Sausainiuke

  5. 0

    Tiesinimas keratinu pades,bet jis nera ilgalaikis,o ir reketu keliu proceduru. Vienos kaina apie 100 lt. Manau geriau nusipirkt nerafinuotu alieju ir jais bandyk atgaivint plauka. Gal dar ir galiukus reiketu pasikirpti.

    Panther

  6. 0

    Bet jei ant viso plauko ta kauke uzdedu iskart riebaluoti plauka tampa :(

    misisipi

  7. 0