• 10ats.

    Sveikos merginos, vyrui pries kokia savaite nuo darbo batu buvo pedos pradeje darytis tokios na kaip buna kai per ilgai maudaisi vandeny- pasirauksleja, galvojom sunta gal nuo darbo avalynes, nupirkom tokia pasta su cinku balta, tepem tepem, dabar matyt gal perdaug, kad vargsas net sunkiai paeit gali, skauda peda padejus ant zemes- kai ziuriu tai pedu oda kaip plasmasine ir sutrukinejusi, tepu super riabiais kremais, taukmedzio sviestu, nesigeria net i oda, ir matosi tokia kaip itrukimai vietom, matyt kai jis deda koja ant zemes jam tempia, plysta ir skauda... nebezinau nei kokiu priemoniu imtis... trinti su pemza?- bet skaudes, juk ir taip oda jautri... kremai nepadeda.... gal kas buvot susidure su tokia beda, kaip sprendet?

    rainbowSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Grybelis pėdų gal,o tai įmanoma. Reiktų pas odos gydytoją tikslesniems spėjimams.

    Anonimas

  2. 1

    cia del netinkamos avalynes, labai gerai gydo vaiku slapimas:http://www.sveikaszmogus.lt/Terapijos-1081-Gydymas_slapimu_%E2%80%93_mitas_ar_tikrove, juk pedos neturi riebalinio sluoksnio, tad butina po plovimo tepti kremais

    vinipukas

  3. 1

    užjaučiu jūsų vyrelį, vargšiukas. Tai nuo ko jam taip gali būti? juk čia ko gero nuo šutimo. aš tai patarčiau pakesti avalanyę, į kuo lengvesnę, lankstesnę ir natūralesnę ( būtinai odinę, ar net medžiaginę) ir žinoma tepti nakčiai kremais. Pamirkykite kojas prieš einant miegoti ištepkite kremu ir manau oro vonios čia svarbiau o ne įvyniojimas dar į kažką.

    Pabuciuok

  4. 1

    sveika zinau apie ka kalbi cia yra koju gribelis nusipirk lamisil tept kas vakara nusiprausus kojas tarpupiscius 5 dienos ir ligos kaip nera 100procentu .

    Ellen7

  5. 1

    skaiste - juk apie vyra raso :D

    o i gydytojus reiktu kreiptis, gal pasalintu ta suragejusi odos sluoksni ir israsytu tinkamo tepalo, kuris ne tik minkstina bet ir gydo nuo itrukimu dideliu.

    arcita

  6. 1

    O kodel sitaip kazkokia savigyda uzsiimat?
    Cia reikia vaika vest specialistams.Gyditojams parodyt.(gal dermatologui, ortopedams)
    Gal padaret dar daugiau bedos nei padejot vaikeliui .gal toms "riebioms" priemonems jis per jautrus.
    As turedama tokia beda neislystau is gyd. kab. kol neiisiaiskinciau priezsties,nuo ko sitaip darosi vaikeliui.
    Juk yra galybe labai retu ligu,ir mano vaikas gali but jos auka, net jei ju sergamumas beveik neitiketinas.

    Anonimas

  7. 1

    bandykit nakciai su taukmedziu istepti, tiksliau dideli sluoksni uzdeti ri ant virsaus siurkscias vilnones kojnes. Pries tai pameginkit pamirkyti kojas karstam vandeni su vaikisku "Ecoderma" ar panasiu aliejuku, atvesus vandeniu, vel pakeisti.
    O seip reik eit pas daktare :)

    Adri

  8. 1

    Mano mamukui buvo lygiai tas pats kadaise. Oj kuo ji tik netepė ir ko ji tik nedarė.. ir būdavo lyg suminkštėdavo, bet po kurio laiko vėl atsinaujindavo. Tai nuėjo pas daktarę ir išrašė kažkokį tai tepaliuką, ji trynėsi tuos kulnus vis, net nepasakysiu kiek laiko ir kiek kartų. Pagerėjo tai tikrai. O buvo siaubas tie kulnai tiek sutrūkinėję kad irgi būdavo net sunku vaikščiot, matydavosi įtrūkimai gilūs.. siūlyčiau tikrai nueit pas daktarą, tai bent vaistų gerų gausit, kurie greičiau ir efektyviau veiks.

    lydekaite

  9. 1

    Pabandykit su tuo taukmedziu svietu istepti taip riebiainpadus ant nakties uzdeti maiseli ir kojines, turetu tada labai gerai isigerti. O siaip tai juo koju pedu labai geras kremukas yra margatitos. Jis nebrangus bet labai geras, padai iskarto tampa minkstuciai, na ta prasme po kokios sav naudojimo, as savo vyrui vis liepiu pasitept :)

    Jettee

  10. 0

    mamai taip buna panasiai, kai sutrukineja kulnai, tai ji perka spec pleistriuka, kaip jis vadinas nei neatsimenu complet ar kaip. uzsiklijuoja nakciai vis, sake super. o va su pedom tai net nz ar tiktu.

    Anonimas