• 6ats.

    Vaikuciu avalyne, kur pirkti vaikuciu avalyne geriausia, kur perkate jus ir perkat pagal ikandama kaina ar kokybe?

    Jusu nuomone kur pirkti vaikuciu avalyne geriausia , kur perkate jus ir perkat pagal ikandama kaina ar kokybe?:)

    lover19VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kol buvo maziukas daugeli batu pirkdavau padevetu rubu parduotuvese, nes labai greit sunaus kojyte augo. O pradejus lankyti darzeli perku parduotuvese, turguje, nuolat matuoju kol randame tinkama varijanta

    ginnta

  2. 1

    priklauso nuo aplinkybiu,buna ir devetuose randu nauju ir nenesiotu uz maza kaina,o siaip turguje,parduotuvese

    ruta26

  3. 1

    as perku musumazyliai.lt puslapyje, nematau reikalo permoketi uz naujus batukus, kuriuos isauga per keleta menesiu.

    Pabuciuok

  4. 1

    Pirmus batukus pirkau pagal įkandamą kainą, žiūrėjau kad atitiktų pagr. ortopedinius reikalavimus ir tiek, net ir turguose esu pirkusi. Bet kai pabandžiau tikrai gerą kokybišką avalynę sau tai pradėjau pirkti ir vaikui negailėdama pinigų.. eina į darželį, kuriame beveik visą laiką lauke būna, lietui lyjant ir tai eina į lauką, per pusnis brenda kiekvieną dieną.. tiesiog daug praleidžia laiko su ta avalyne todėl labai žiūriu, kad būtų ji komfortiška, kad kojytė kvėpuotų. Paskutinius batus vaikui pirkau iš Ecco, Viking. Lietuvje gyvenant negalėjau to leisti, todėl vis žiūrėjau tarpinį variantą. Kad nebūtų ypatingai brangu bet kad ir nebūtų bet kokios kokybės ir bet kaip nešiotųsi.. faktas, kad ne dėl grožio ar pigumo pirkdavau batus :) Visada matuoju ant jo kojytės, aklai niekad neperku, liepiu pabėgiot, pavaikščiot, atsitūpt ir t.t. klausinėju N kartų kurie geriau :))

    lydekaite

  5. 1

    pirmus batukus is anksto pirkome internetu is Ebay nuo 13 iki 23 ismieros, ivairiausius. o paskui pagal poreiki, ko truko pirkome parduotuveje Batu kalnas.

    Anonimas

  6. 1

    šiauliuose pasaže pirkdavau pirmuosius batukus tik pradedančiam vaikščioti. o dabar jau reikia didelių apie 30 tai perku devėtus.

    padraika