• 7ats.

    Vilniaus Emilijos Pliaterytės mokyklos blogoji pusė

    Vieniem šita mokykla gera , o kitiem ne. Turiu keletą istorijų iš mokyklos įvykiu, gal jus atsakysit ,ar tai normalu?
    Pradiniu klasių aklėtoją Jurga Razmytė. Prieš vaikus naudoja smurtą. Plėšo daiktus vaikų. Tai pat yra pradiniu klasių aklėtoja Danutė Laužikienė . Ji iš vis rėkaują kaip pamišus , per du aukštus girdisi jos rėkimas. Mano pažįstamos dukra papuolė pas ją į klasę. Jeigu vaikas paklausę kažko mokytojos ji tiesiog rėkę ir sako ,, Tu ką daunas ,kad nesupranti? " Tai pat ten atmosfera labai bloga. Ant tevų irgi ji šaukia ,kai pamišus ,jei paklausi ,kaip vaiku sekasi ji sako ,kad vaikai tik moka pridirbt nesąmonių, o ne mokytis.
    Sūnus pirma klase pradėjo pas Birute Drigotienę (kiek pamenu pavarde) ji labai daug šaukia. Šaukdavo net ant tėvu, atrodydavo vien už tai, kad paklausei kaip sekasi tavo vaikui. Sūnus net į mokykla kelis mėnesius ne ėjo. Aprengi, būdavo, išeini pro duris, pasakai, kad į mokykla ir pradeda ten kur stovi vemti. Temperatūra iki 39 per 10 min. pakildavo. Pasiprašem pas kita mokytoja (kiek žinau tais metais išėjo 8 berniukai iš šios mokytojos). Ar tai pedagogiška?
    Čia tai dar nieko.
    Yra irgi paradiniu klasių auklėtoja Baliulienę atleikit vardo neprisimenu.
    Ji tai iš vis rėkė ir rėkė ant vaiku. Ji kaip mokytoją labai silpna , buvo istorijų ,kad ji net vaikui norą mokintis numušė. Atėjo berniukas į pirma klasę mokėjo ir skaityt ir rašyt. Tai ji vaiką už tai smerkė. Vaikam liepė su juo nedraugauti. Vaikai iš jo tyčiojosi. Na ,o mokytoja tėvam atsakydavo, kad tai jis pats kaltas.
    Yra dar vienas baisus dalykas mokykloj tai yra toletas mokyklos ,, Mano draugės dukra gavo šoka pamačius WC apkakoti tolėtai ir neišplauti, valytoja mamai atsakė nepatinka pati išvalykit.
    Gamta aplink iš teisu super, bet kad jei toj gamtoj mažai būna, o pvz koridoriai nevedinami, užtai apatiniam aukšte kvapas pelėsio laikosi, o ten dar rubine visu klasių, tai išisivaizduokit, kokia virusu perykla...
    manau kad svarbiausia yra geri pedagogai, o kol kas to gerumo ne nepastebiu (formalus vertinimas, šaltis, nereikalingos rinkliavos)

    Agnęp12-17 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jeigu ten viskas taip blogai tai perkelkit vaika i kita mokykla,abejoju,kad ten jau tikrai tokia situacija ir tiek blogu mokytoju

    RadvileZ

  2. 2

    Jei ten is tikruju taip blogai, tai paprasciausiai vaika perrasykite i kita mokykla! :) Sekmes.

    Yuki

  3. 2

    hmmm, nera nei vienos idealios mokyklos su nuotabiais visais mokytojais, jei norit kazka irodyt, tai ne cia rasykite....

    Anonimas

  4. 2

    Na, jei jau tokie blogi mokytojai ir net valytoja tokia pikta, vadinasi, kažkas blogai su vadovybe ir tikriausiai finansiniais reikalais, kad visi darbuotojai tokie pikti.
    Dažniausiai taip ir būna, jei darbuotojui į viską nusispjaut ir nuolat piktas.
    Gaila tų mokytojų dirbančių ten.. tikriausiai laukia algų pusė metų... :/

    Talvi

  5. 1

    Oman atrodo,kad zmogus tycia uzsimane padergti.Tai ir tokia tema sukure tik pagal savo rato isvedziojimus.
    Is tiesu idomu butu suzinot ir kitokiu nuomuoniu.
    Nes isklausius tik viena puse, joks protingas zmogus nedarys isvadu.Cia tokioj situacijoj,kad suprast kur tikra problema,reikia tik asmeniskai susidurti su visom pazicijom. Tevu-Mokytoju- vaiku. O ka,kas pasake..

    Tai visiskai neadekvatu,remtis tik gandais.

    Anonimas

  6. 1

    man tai čia bobučių pliurpalai, nesuprantu esmės, kam tokius vėjus rašyti, tikros paskalūnės.

    Lulu

  7. 1

    O man pirma mintis, kad jūs labai įniršus ant tos mokyklos ir dabar viskas ten blogai atrodo :)
    antra mintis atėjo, kad jūs labai jautri, nes jums atrodo, kad visi ant jūsų rėkia ir rėkia.. :))
    O šiaip geriau eikite į mokyklos vadovybę ir ten aiškinkitės, sakykite savo situaciją ir t.t. Dabar kad jūs iš pykčio viešinat kažkokias problemas tarpusavio tai nepadės išspręsti problemų.

    Ar yra daugiau mamų ar ten dirbančių žmonių,kurie galėtų paliudyti apie tuos darbuotojus? Net nežinau man kažkaip net nesinori tikėti kad ten tokia bloga mokykla.. jeigu būtų kažkas tokia tai seniai būtų drektorius pakeistas, personalas probleminis taip pat. Bet jei dirba visi tai ko gero arba niekas nesiskundžia (tik jūs viena) arba gal nėra taip blogai?
    Bet kokiu atveju savo problemą patarčiau spręsti su mokyklos direktoriumi, o gal ir aukščiau jeigu nepasitikite direktoriumi.

    lydekaite