Atsakymai

  1. 3

    Auginu tris vaikus. Vyriausiai beveik 18 metų. Kartą gėrė antibiotius, nes tikrai reikėjo - nuo plaučių chlamidijų, kitaip nepavyko išnaikinti.Kiti du vaikai ( 12 ir 3 metų) dar nėra gavę. Nors ir išrašo gydytojai (matyt, kad apsidraustų), neskubu duoti ir stebiu, ar gerėja. Taip ir būna. Žinoma, reikia užsiimti kitokiu gydymu; garinimais, inhaliacijom, trynimais, arbatomis, kompresais. Manau, jei pradedi duoti antibiotikus, tai po to serga tik dažniau, nes nuo jų silpsta natūralus imunitetas. pati esu gėrusi antibiotikų ne kartą, dažniausiai dėl dantų rovimo, implantavimo. Kartą gėriau nuo plaučių uždegimo.

    marcipana

  2. 2

    dažnumo klausimu, tai nepasakysiu, nes serga įvairiai. O antibiotikus geriam tik su gydytojo žinia, kuomet nepadeda įprasti vaistai, arba gresia rimtesnės komplikacijos.

    Lulu

  3. 2

    Dar nesame nei karto sirgusios.Net slogos neturejome.Vadinasi antibijotiku naudojimas mums nulinis. :) Tfu-tfu-tfu... mums greit 3 metukai.

    Anonimas

  4. 2

    Rimtu ligu atveju geria antibiotikus.Jau manau geriau antibiotikai,nei komplikacijos.

    grirute

  5. 2

    na kai jau suserga dukryte rimciau, tai praktiskai kiekviena kata gydytoja israso antibiotiku.. jei krujas rodo kad yra virusas, ar kosejimas eina link pluciu, tai pageria tuos antibiotikus..kad ir nera sveika juos vartot, manau geriau taip, nei rizikuoti vaiko sveikata

    agnesm

  6. 1

    vyresnelis i metus kelis kart, ne jam nelabai lenvai kosuliukas praeina su paprastais vaistukais.

    tikmama

  7. 1

    Mano sūnui 4,7 metai, antibiotikus tik dabar pirmą sykį geria, nes rado streptokoką gerklėj, plius stomatitas burnytėj nuo to streptokoko kaip pasekmė.. Anksčiau nėra gėręs antibiotikus, Kažkaip neprireikė..
    O aš dažniau geriu. Man Nėštumo metu ir po nėštumo pora sykių buvo inktų uždegimas, taip pat operavo dantį protinį, taip pat turėjau dar vieną operaciją.. visais tais atvejais teko vartoti antibiotikus.

    lydekaite