• 4ats.

    neramus kudikis

    Sveiki,
    Perskaiciau visus imanomus straipsnius ir forumus,kuriuisr visur teigiama kad vieno menesio kudikis ismiega nuo 16-20val. Mums jau prasidejo antrasis menuo,o mazasis geriausiu atveju ismiega 22val per para...nezinau ar tai normalu..valgo belekaip, pastarosiomis dienomis vos ne kas valanda. Dienomis numinga 3-4val. Visu kitu metu reikalauja ant ranku,pats vienas beveik neisbuna. Gydytoja dako maitink kiek praso ir viskas...pilvuko lyg ir neskauda,nes kojyciu neriecia ir ant ranku nerekia.. Nebezinau ka daryti. Patarkit, ar pas jus buvo panasi situacija

    boooPogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    maniškis irgi nemiegodavo. Neskaičiavau kiek jis miega, kiek nemiega, bet jau tikrai ne 20 val miegodavo :) maniškis buvo megėjas labai dažnai atsibudinėti, nemiegodavo ilgais miegeliais, nes greitai išalkdavo matyt. Maitinau pati, jis gimė 4,517 kg tad jam ir pienuko daugiau reikėjo, taip pat kažkur ties antru mėnesiu būna tas augimo šuolis. Iš tiesų manau nėra problemos jūsų vaikučiui, jam matyt užtenka tiek. BET jeigu jis labai neramus, daug verkia, o kai duodat valgyti nenori, sausas, komfortabiliai aprengtas... tai tada gal ir miego kokie sutrikimai jeigu pagrindiniai dalykai yra gerai.. sakėt ant rankų neverkia, tai manyčiau gerai.. jeigu būtų miego kokie sutrikimai tai ir ant rankų verktų. Tiesiog auga vaikutis ir kuo didesnis tuo daugiau jis budraus dienomis.
    Bet gal sakau blogai paskaičiavot kiek miega.. atrodo kad mažai, bet gal po daug sykių trumpai numinga pvz? o gal viena kita diena tokia nerami pasitaikė? kitom dienom ramiau ir ilgiau miega?
    Pamenu ir aš galvodavau kaip taip gali būti, kad rašo jog tokie kūdykiai daug miega, o maniškis budraudavo, saugodavo, kad tik kur nenueičiau :))

    lydekaite

  2. 1

    Atsiprasau,ne 22,o 12 val. ismiega..

    booo

  3. 0

    Mano gime labai didelis vyrukas.ir jis nuolat alkanas budavo.vis prie krutines,taip isbuvo iki kazkur 3 menesio.jus labai sparciai augo.tai labai sekino,atrodo,tik padedu ji,jis vel pabunda ir nuramint tik krutim galima.bet isaugo tai,ir po 3 menesiuko,viskas susinormalizavo.ir muegelis ir valgymas.

    nermalas

  4. 0

    Susireguliuos tad laikas miegojimo tik ant nakties ldaryk jog ilgiau miegotu nei dienom

    Anonimas