• 6ats.

Atsakymai

  1. 1

    sveikinimai!!!as ta nesakyciau, nebent reikia lengvesnio darbo

    raima

  2. 1

    Labas visų pirmą norėčiau nuoširdžiai pasveikinti su nuostabiausia diena tapus mama.Na kas dėl darbo ir pažymos nelabai galėsiu pagelbėti,nes pati esu nedirbanti.Tikiuosi atsiras mamytė kuri galės Tau padėti ir atsakyti į visus rūpimus klausymus...

    Anonimas

  3. 1

    Sveikinu.
    kadangi komplikuotas nestumas pas mane buvo,turejau pora persileidimu,tai pasakiau vos suzinojusi,jog nesitiketu,jog kelsiu kazka sunkaus,ar pan.
    neatleido,nes turejau normalia darbo sutarti,kuria pasirasiau pora dienu pries suzinant apie nestuma.buvo nepatenkintas,norejo pakeisti darbo sutarti man to nezinant,bet pakeliau darbe vejus.kadangi,jei jis butu tai padares,jis ne tik galetu mane atleist,bet negauciau jokiu pinigeliu gimus vaikui.
    tad gerai pagalvokit ar verta sakyti darbdaviui,kad po to nenukentetumet.

    Anonimas

  4. 0

    Teoriskai bent jau iki 12-os nestumo savaites neverta isvis niekam girtis kad esi nescia. Nes net ir pas gyditojus nesi iskaitoje kad esi nescia.
    O gyd. dar nestato i iskaita ,todel kad iki dvyliktos nestumo savaites yra didziausia tikimybe persileisti.
    Tai todel tik save i kvaila situacija pastatai kad va dabar jau nescia, o po savaites jau ir nebe, jei ivyktu persileidimas.
    Nebent, jei is karto gyd, nustato kad didele tikimybe persileist. Bet tokiu atveju jei nestumas problematiskas, tai nestuke gyd. turi isleist ant biulietenio, o ne i darba siust eiti, ir ieskot sau padidintos rizikos persileisti.
    As pati faktiskai irgi turejau anksciau persileidimu.( 16-os ir net 21 nest.savaite) ,Todel sekanti karta pastojus, jau nuo 14os nest. savaites kaip isejau ant biulietienio, (eidama ant biulietenio,idaviau ir pazyma darbdaviui apie nestuma) toliau tai ir buvo man jis pastoviai pratesinejamas , iki pat gimdymo.
    Tik reguliariai atsizymedavau pas gyd. Ir karts nuo karto teko pagulet stacionare.
    Nors mano darbas isvis net nefizinis buvo, o ir darbo valandos trumpesnes .
    Nestukei buvimas ant biulietenio nera ribojamas.
    Ir is darbo del to atleisti negali.

    Anonimas

  5. 0

    Neskubejau, jokiu pazymu is vis nennesiau, pasakiau kad nescia, kai liko menuo iki dekreto.

    Jolka123

  6. 0

    As isejau po keliu savaiciu, kai suzinojau,kad laukiuosi, nes dirbau barmene ir mane pykino nuo kavos kvapo ir tapau super emocionali, todel negalejau normaliai bendrauti su klientais :)
    Beeet, jei neklystu, darbdavys negali atleisti nescios moters, kai jai buna jau 3 men nestumo..

    Talvi