laimingiausia26

Lankėsi prieš 8 m.

  1. 8ats.
  2. 4ats.

    Ir kitas klausimukas butu del vaikelio lyties :) pasidalinkite savaja patirtimi arba pakomentuokite manaja :) zodziu lytis nera svarbi, bet darant echoskopa 19-20 sav pas gera superini specialista del lyties sake taip: pokolkas tarp koju nesimato nieko, nebent uzaugtu, na o dukrytei pasakyti jog saugotu savo lelytes. Suprtome jog gali buti jog laukiam mergytes, na o darant echo 30 savaite, maziau kompetetinga specialiste sake lyg ir mato kiausukus, sake nera garantuota bet lyg ir kiausukai. Tai toks va klausimas butu, ka galvotumete jus? man tai dar kabliukas toks kodel paminejo butent kiausukus? kodel pimpuko nemate? kiek skaitinejau forumuose buna jog aiskiai mato pimpi, o gimsta mergyte ir ten pasirodo mate ne pimpi o tiesiog virkstele. Tai va, nors ir nera esme ko laukiam bet vistiek geriau jau nezinoti visai negu sitaip spelioti. Ka galvotumet Jus? :) aciu :)

    laimingiausia26Motinystė (nėštumas, gimdymas)4

  3. 4ats.
  4. 1ats.
  5. 4ats.
  6. 4ats.
  7. 2ats.

    Labas mamos. Dekoju visoms atsakiusioms pries 20 dienu i mano klausima del biliotenio. Buvo susirges vaikas man tai buvau biliotenyje su vaiku, kuris baigiasi pirmadieni. Sendien ejau pas gine, prasiau nuo antradienio iki kito ketvirtad biliotenio, nes paskui jau atostogos ir iskart dekretas man, papasakojau kaip sunku darbe, apie bloga savijauta ir t.t. tai ji atsove jog gineklogai bilioteniu neduoda- jei kokie nusiskundimai turi siusti i ligonine iskart. Pasiule kreiptis pas seimos gyd. Seimos gyd yra atostogose mano, kaip jus vertinat toki gydytojos poziuri? ar eiti man pas vaduojancia seimos gyd ar pranesti poliklinikos vadovybei apie toki ginekologes poziuri? kaip elgtumetes jus? aciu.

    laimingiausia26Motinystė (nėštumas, gimdymas)2

  8. 2ats.
  9. 1ats.
  10. 3ats.

    noreciau jusu nuomones. man eiti pas ginekologe ar seimos gydytoja tokiu atveju? esu 22 sav nescia. dirbu sunku fizini darba, darbdavys salygas tik sunkina, dekretas tik rugpjuti, dar pries dekreta porai sav galiu eiti kasmetiniu atostogu. Paskutiniu metu jauciuosi blogai, darbe karstis,truksta oro, kojas traukia meslungis, pilvas kieteja,pykina ir t.t.... plius kraujas is nosies, noreciau biliotenio verkiant... ;((( tik nzn pas kuria gyd eiti man deretu? ar gali aplamai neduoti man biliotenio gyd ir liepti eit i darba? aciu jums uz pagalba....

    laimingiausia26Motinystė (nėštumas, gimdymas)3