• 4ats.

    Ir kitas klausimukas butu del vaikelio lyties :) pasidalinkite savaja patirtimi arba pakomentuokite manaja :) zodziu lytis nera svarbi, bet darant echoskopa 19-20 sav pas gera superini specialista del lyties sake taip: pokolkas tarp koju nesimato nieko, nebent uzaugtu, na o dukrytei pasakyti jog saugotu savo lelytes. Suprtome jog gali buti jog laukiam mergytes, na o darant echo 30 savaite, maziau kompetetinga specialiste sake lyg ir mato kiausukus, sake nera garantuota bet lyg ir kiausukai. Tai toks va klausimas butu, ka galvotumete jus? man tai dar kabliukas toks kodel paminejo butent kiausukus? kodel pimpuko nemate? kiek skaitinejau forumuose buna jog aiskiai mato pimpi, o gimsta mergyte ir ten pasirodo mate ne pimpi o tiesiog virkstele. Tai va, nors ir nera esme ko laukiam bet vistiek geriau jau nezinoti visai negu sitaip spelioti. Ka galvotumet Jus? :) aciu :)

    laimingiausia26Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    As jau 15sav. zinojau kad laukiuosi berniuko :) O mano drauge jau 37sav. nescia ir gyd. sako kad "slepiasi" ir lyti suzinos turbut tik kai gims :)

    Yuki

  2. 1

    bus mergyte arba berniukas:) o ji rimtai tai 18 savaiciu su geru echoskopu matosi, o 30 net veido bruozai matosi nebent vaisiaus padetis kada nugaryte priekyje tada nieko nesimato na yra dar ir patalogijos - adrenogenitalja kada turi ir vyriskus ir mot organus bet apie tai negalvokite vos 5 vaikai lietuvoje tokie per metus gimsta. tiesiog laukite siurprizo

    slauga

  3. 1

    Pati neturiu vaikučio,bet kiek teko girdėti ir skaityti dažniausiai vaikelis yra/būna nusisukęs.Tokiu atvėju sunku nustatyti kas tai galėtų būti,bet dažniausiai taip daro panelės (Mergaitės).Bent jau taip po visko sakydavo tapiusios mamytėmis.Manau vaikinukai (Berniukai),kad ir nusisukę būtų matytus kažkas daugiau.Linkiu Jums lengvo nešiojimo,gimdymo ir sveiką mažylį.Taip pat aišku didelį džiaugsmą išvydus savo angelėlį ...

    Anonimas

  4. 0

    kai laukiausi zinojau, tiesiog nuojauta, kad bus berniukas, daktarai net nepatvirtino, o as jau pirkau viska melyna :D apie 24 sav pasake kad bus berniukas, tiesiog visu grazumu pasirode :)

    Anonimas