• 3ats.

    sveikos mamos. nebukite prasau abejingos, issakykite savo nuomone. Rasa viduje nes klausimas platokas. aciu.

    laukiuosi turbut jau 12 sav pabaiga,13 pradzia.
    Gydytoja nestuma patvirtino 03.17 - 6 sav +3 d. tada po savaites prasidejo nezymus tepliojimas, geriau dufastona. Dar po savaites 04.30 kartojo man echoskopa, nezinau bet labai isgasdino gydytojos zodziai 7 sav ir 3 dienos ( nors pagal viska jau buvo 8 savaites ir 2 d.) perbalau visa tada bet tada ta gydytoja sako nesvarbu tie matavimai, visi gyd matuojam skirtingai.
    04.07 buvau pas savo ginekologe, papasakojau viska, tai paspaude pilvuka man atsigulus ir pasake jog jei vaisius nesivystytu ar kaip ji tikrai jaustu ir beto iki 12 sav pradesiu kraujuoti. paleido su gilia nezinia namo...
    Visos sios savaites kaip ant adatu... bet nejauciu kad butu kas blogai, temp visada 36.9-037.2. krutine jautri, pilvukas kieteja, BET PRISISKAICIAU as forumu, jog buna kad jei nesivysto vaisius ir pilvas auga ir visi pozymiai lieka, kad kitos nezinojo nuo 6-7 sav iki 13-14 net apie nesivystanti.
    Nebeturiu ramybes, vizitas pas ginekologe tik geguzes 14, nenoriu lekti anksciau, pagalvos dar visai nukvakusi, bet neturiu ir vietos, o gal nebesivysto mano vaikas jau nuo tu 7 savaiciu??
    paskutines mm buvo 2015-02-02, vienos skaiciuokles rodo 12 sav kitos 13 sav, KAIP JUS MANOTE AR TIKRAI JEI BUTU NUSTOJES MANO VAIKAS VYSTYTIS TA 7 SAVAITE AR GALECIAU IKI SIOL NIEKO JAUSTI?
    nepagalvokit kad as kokia paranojike, bet negaliu dziaugtis nestumu, negaliu ramiai miegoti, vis galvoju o gal jau nebesivysto nuo tada?
    bet jei kai dare 7 sav echo ir rode savaite maziau ir jei nebutu rade sirdeles juk nebutu paleide manes dievo valiai kaip jus manote?
    aciu uz jusu nuomone.

    laimingiausia26Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    ačiū labai Jums. Kažkiek ramiau paliko laukti to vizito pas ginekologę. Tikrai pagalvojus gi jei nebutu rade sirdeles tikrai nebutu daktarai tyleje ir ramiai isleide namo sitiek savaiciu. Ir turbut jau jausciau kazka negero jei eina 13 savaite o butu nustoje vystytis nuo 7 sav, aciu JUMS labai uz vilti.

    laimingiausia26

  2. 1

    Oi,del ismatavimu nesijaudinkit.man teko daryt du echo 3 dienu begyje,tai antrqsis parode,kad mano vaikiukas"susitrauke 4 dienas". Buvo ankstyvas nestuvas,ir gyd.patvirtino,jog tai normalu,ir dare cho po 2 sav.vel tai viskas kuo puikiausiai.
    eslu turejusi 3 nesivystancius nestumus.tai suprantu jusu jauduli.mano vaikiukas pirmasis buvo mires 3 sav,kai suzinojau.bet gal kokias 2 sav ir pilva maude,laabai smarkiai,ipac sona,kad gyd skiuntw ziuret ar nera ampedicito.
    Jei labai neramu,eikit pas gyd anksciau,padejuokit,priims.
    mano sunaus ismatavimai labai sokinejo,iriki nestumo vidurio ji vadlino coliuku,nes labai maziukas,o gime labai didelis.per pask.echo man pasake,kad gims iki 3 kg vaikiukas,issigandau,nes labai jau maziukas,gyd.labai patyrusi,bet mabiskis gime 4.5kg.
    tai tie ismatavimai nieko nesako.svarbu plaka sirdute,i jei ji nebutu plakusi jum butu iskart pasake,nes tai yra pirmasis dalykas i kuri paziuri gyd.
    auksciau nosi :-)

    Anonimas

  3. 1

    Tikrai skirtingi gydytojai matuoja su paklaida, todel jei jokiu pozymiu nejauciate manau nereikia stresuoti. Man irgi ta pati situacija buvo, bet tiksliausia gimdymo data bus nustatyta echoskopo metu apie dvidesimta savaite. Tada sis tyrimas yra privalomas. O dabar galite pas dar kita nueiti ginekologe ir ji irgi su paklaida gali pasakyti jusu nestumo dydi. Jei butu nesivystantis tai ir sirdute sunku butu buve rasti. Arba is vis jos nebutu rade. Na man situacija buvo ta pati, bet as jau persigandus klausiau kas ne taip... Bet taip ir paaiskino, kad yra paklaida.
    Nusiraminkite, nemanau, kad pas jus kas negerai. Jau ir nestumas gan didelis tai butumet pradejus kraujuot.

    Anonimas