• 26ats.

    Kaip isvengti depresijos, kai jau nestumo galas, o vyras turi isvykti ir palikt mane viena?

    Kaip reikia susitaikyt su tuo, kai vyras turi isvykt dirbti ir reiks vienai gimdyti, ir augint kudikeli keleta menesiu vienai?

    saldainioksŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    bus labai sunku, ta pati patyriau tik tiek, kad jis po savaites isvyko... bet viskas juk tik i gera:))

    vabaliuke

  2. 4

    pilnai tave suprantu,man galejo tokia pat buti situacija.bet vyrui nebeiseji isvykti,o as buvau pati laimingiausia.

    viktorijaz

  3. 3

    Sveika,

    nezinau sio klausimo tikslumo, viliuosi vyras bus grizes pries gimdant vaikeli, bet mano patirtis buvo panasi, kad 3 savaites iki gimdymo jam irgi buvo komandiruote i sveicarija. depresijos stengiausi isvengti galvodama apie savo busima mazyle, svajodama, kad tetis jai parves kazka grazaus (o taip ir buvo - parveze mielas naujagimines tapkytes). taip pat turejau veiklos - tuo metu dar reikejo rasyti magistrini. poilsio valandelem neleisdavau sau blogai galvot, klausiau ramios muzikos, ejau i susitikima su kitom nestukem ir pan. ruosiaus vaikucio gimimui, siuvinejau marliukus, pirkau rubelius, save dziuginau skanestais :)

    sekmes ir viskas tikrai bus gerai ;)

    p.s. svarbiausia nebuti vienai, pabandyk nuvykti pas gimines ar draugus tuo metu, kad blogos mintys greitai dingtu...

    witute

  4. 3

    pritariu juraciukui, nereikia depresuoti, nes reikia saugoti vaikuti, man taip pat buvo panaši situacija, nes prieš pat gimdymą labai jaučiausi vieniša, o dar jautrumas labai padidėja, todėl norisi dėmesio, bendravimo. Gaila, kad pas mus aplinkiniai to nesupranta ir palieka ''nenorėdami trukdyti''. Bet linkiu nepasiduoti liūdesiui, daugiau visur dalyvauti, vaikščioti reikia -nereikia po miestą, nes nėštumas moterį puošia ir nereikia to bijoti. Galvok daugiau apie lėliuko atėjimą, daunuok jam, o vyras nepabėgs.

    vinipukas

  5. 3

    tikriausiai niekaip, bet pagalvok, kad yra daug mamyciu kurios teisiog vienos, tad tu ne pirma ir ne paskutine, tiesiog priimk tai kaip reallybe ir fakta kuri kaip supratau neimanoma pakeist.. stiprybes tau ir tavo vyrui nes sutuoktiniai gyvendami atskirai ilgai neistveria..

    Anonimas

  6. 3

    kokia depresija? ar galima depresuoti? juk susitiksi su savo nuostabiausiu kurineliu! del jo turi stengtis, save myleti! Tavo vaikiukui reikalinga linksma,laiminga, sveika mama. Vaikas -svarbiausia. o visa kita, jau ne taip reiksminga.

    juratele

  7. 3

    as nestumo pradzioje buvau isvykus dar padirbet ten bet tik menesi tetempiau ir parvykau i lt gimdyt nes ten gyvenam saloje kur artimiausia ligonine uz 200km ir taip reikia su keltu arba lektuvu nusigaut , beto sala yra uz poliarinio rato taigi ten dabar bus puse metu vien naktis o saltis nerelus , ir mano leidimas baigesi ten gyvent tai ne pri geriausiu noru nieko neiseina isvykt

    saldainioks

  8. 3

    Tikrai nepavydėtina situacija. Šiuo metu kaip tik norisi palaikymo ir supratimo. Na, bet jei kitos išeities nėra - nieko nepadarysi. Reikia susiimti ir pagalvoti, kad tuoj būsi ne viena, o su savo džiaugsmeliu, kuris gyveno tavo pilvelyje net 9 mėnesius:-) Jis labai laukia šio susitikimo, kaip ir tu:-) Atsiremsite vienas į kitą ir tas laikas neprailgs:-)

    lina686

  9. 2

    Turi su tuo tiesiog susitaikyti.Juk vyras gyvas ir nepalikes taves.Tiesiog laikinai pabusit atskirai.Nes taip geriau tau ir tavo vaikeliui.Tikrai neturetum depresuotis arba gailetis saves.Pirmoj vietoj dabar turi buti mintys tik apie vaikuti.Pamirsk viska ir susikoncentruok mintimis apie vaikiuka.Zmogus turi buti stiprus visose situacijose ir gailestis nebutinas.Vyras dirba,tu taip pat atlieki nepaprastai svarbu darba.Tiesiog tai padarysi viena.
    Budama nescia antra karta ,buvau palikta vyro.Gimdziau viena ir veliau auginau 2 mazuliukus viena.Fiziskai buvo sunku,bet moraliai buvo sunku iskesti.Tu bent zinai,kad tavo vyras galvoja apie tave,laukia vaikelio ir taves.Galbut bus sudetingiau fiziskai,bet esu tikra,kad susitvarkysi.Vaikelio atejimas yra ne problema,o didziausia laime.Sekmes

    vilem

  10. 2

    pilnai tave suprantu mano vyras taip pat užsenyje jau šeštas mėnuo eina o vyras musų ne nematė kaip auga vaikelis pilvelyje :(tad nenusimink ir vyk depresija šalin išeik dažniau i lauka po parduotuves apsipirkti išlėk

    pumpurelis