• 24ats.

    kaledines dovanos.Dovanojate jas tik seimos nariams?Ar dovanojate jas artimiems draugams,nors kaledu kartu nesvianciate?Ar nebuvote patekia del dovaneliu i nesmagia situacija?

    as dirbu aukle..su mergaites seima l. susibendravome..nors per kaledas neplanuojame buti kartu..manau is mano puses butu grazu padovanoti jiem ir mano aukletinei Kaledu proga kanors..bet taip pat nenoriu ju pastatyti i nepatogia situacija..Pernai pas mane antra kaledu diena lankesi kita drauge..ji dovaneles mum neturejo..nepagalvojo,kad mes dovanosime..jauciau,kad ji pasijaute l.nesmagiai.nenoreciau pastatyti ja taip pat i nepatogia situacija...kaip elgtis?

    FantazijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as manau kad darbdavys visad dovanoja ka nors daugiau maziau savo drabuotojui. As turiu nekilnojamojo turto agentura na pas mane su valytoja tik 4 darbuotojai bet pagal isgales visad dovanele kaledu proga dovanojam. Be to as irgi turiu seiminkute tad jei irgi kaledu dovanele palikom po egle, o vaikai nuo saves nupiesie, suklijavo sveikinima, tad as neabejoju kad tu gausi dovana nuo ju

    vejune

  2. 3

    kad nepasijaustu nesmagiai dovanele gali padovanoti kelias dienas pries kaledas. Ir jei jie jums netures dovanos bet nores ka nors padovanoti dar spes iki svenciu ka nors nupirkti

    Sarunas

  3. 3

    gali padovanoti tik mergaitei dovaną, tada nepasijus tėvai nepatogiai, nes tai mergaitei kaip ir privalai padovanoti ką nors, nors būtų gražu ir jos tėvams, bet tikrai gali jiems būti nesmagu jei jie tau neturės dovanos.

    iinnggaa

  4. 2

    DOVANOJAM TIK SEIMOS NARIAMS.

    Lulu

  5. 2

    aš dovanoju tik seimos nariams, dar anytai manau siemet. o del tos situacijos tai tikrai geriausia butu kanors anksciau padovanot kad jiems butu laiko ir tave nustebint jai nores, bet juk dovanos ne koks sanderis, jei nieko negauni tai ka padarysi, juk smagu kita pradžiuginti, o gal kitais metais tu kazka gausi.

    IlonaP

  6. 2
  7. 2

    mes dovanojame artimiausiems žmonėms, ne tik tarpusavyje keičiamės.. Tėvams iš vyro pusės, tėvams iš mano pusės, broliams, seserims, močiutėms, krikštamotėms - tiek vyro, tiek mano. Neperkam itin brangias dovanas, bet vis kažką padovanojame. Draugams nebent smulkmenėlę jeigu susitinkam prieš pat šventes, per jas arba tuoj pat po jų. :)

    lydekaite

  8. 2

    mano tetis buto nuomuotojams kiekvienais metais siu svenciu proga buteli ir saldainiu padovanoja ir jie jam atgal panasiai :) jusu vietoj,ypac jei tai pirmi bet ne paskutiniai metai toje seimoje, as turbut kazka simboliskai irgi iduociau kokiu saldainiu dezute ir kazka maziuko aukletinei :) arba bent aukletinei tai tikrai kazka labai maziuko labai simbolisko padovanociau ir nepergyvenciau labai kaip tie zmones jauciasi todel kad del simbolines dovaneles pasakyciau ka tikrai neverta jiem pergyvent o be to jus galit atsidurt tokioj padetyje irgi :) kad jie jum kazka padovanos o jus neturesit.

    ritalija

  9. 2

    Jei buciau tavo situacija, vistik ka nors padovanociau. Net jei jie ir neturetu dovanos tau, neturetum del to pasijusti nesmagiai. O juk ir veliau jie tau ka nors padovanoti gali. Manau, geras Saruno pasiulymas, kad gali padovanot dovana keleta dienu pries Kaledas. Tai, jei ir jie nores tau ka nors padovanoti, tikrai nepasijaus nesmagiai :)
    O as pati dovanoju dovanas tik seimos nariams bei artimiems draugams, net jei ir nesvenciame Kaledu kartu.

    Yuki

  10. 1

    tik giminems.buvome karta su pusseseria nupirkusios vienam zmogui vienodas dovanas:)

    axom